Kuskus Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 to co w temacie- da sie to jakos naprawic ewentualnie coś z tym zrobic ? - kumplowi ostatnio wskoczył wsteczny i chłopak troszke poobijał sobie klejnoty :buttrock: pozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 jest zle ustawiony zapłon jest albo zawczesny albo zapuzny bo historia zna taqkie przypadki ze przytych dwuch ustawieniach mz jada do tyłu. No ale raczej bedzie zawczesny. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 a czy cos jeszcze oprucz wskakiwania wsztecznego w etce sie dzieje - dzisiaj kumpel kupił i mu świeca mu przestała chodzic ???/ to moze ma cos wspólnego ? ( ja sie na elektryce zupełnie nie znam :buttrock: ) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erde Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 wsteczny????? 8O niezły lol. pewnie chodzi o to, że tłok łapie odwrotny suw:P heh tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 nom, a jak to inaczej określisz ?? :buttrock: pozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 zaplon koledzy, zaplon zbyt wczesny! wyregulowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 A MA to jakies konsekwencje dla stanu silnika ?>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 A MA to jakies konsekwencje dla stanu silnika ?>?? ty sie tak glupio nie pytaj tylko lepiej to wyreguluj bo na skrzyzowaniu bedzie zdiwko :lol: ze sluchów wiem ze wyregulow zaplon w jawie to ciezka rzecz sorry to przeciez nie jawa spojrzalem na twoj nick i tak jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Art używaj czasmi opcji edytuj bo na tym forum są ludzie bardzo cieci na tym punkcie .Fajny bajer chciałbym zobaczyc miny kolegów jak bym mial tak w swojej :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 MOjemu koledze przytrafiło sie to na miescie. dobrze że akuart spokojnie ruszał bo samochód stojący z tyło był bardzo blisko. Jakby chciał ruszyć szybciej to by sie mogło nieciekawie skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majster33 Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 to jest tylko i wyłacznie wina zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 ja mialem takie cos na kursie jak robilem prawo jazdy masakra to byla!!! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesiek20 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Może nie wsteczny tylko tzw. "lewe obroty". Wina leży po stronie zapłonu :-)U mnie też się coś takiego stało, tylko że wsiadająć na ETZ myśle rozsądnie i trzeźwo, nie ponosi mnie fantazja. Bacznym okiem zerkam na obrotomierz i widze jak skazuwka się uchyla w prawą strone ku wyższej wartości wskażnika ;) :lol: (...) * pozdrooo 4all * - reszte można dopowiedzieć samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 ja tak miałem w mej wsk 175 wiecie ze nawet mielic sie dało !! ale jednak stwierdziłem ze wole jazde do przodu i przestawiłem zaqpłon na troche puznieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi