RUTER Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie potrafie sobie wyobrazić 500 KM w motocykluJak to wszystko opanować? Łeb to trzeba skoczem przykleić do szyby żeby nie odpadł. http://www.superstreetbike.com/custombikes...0312_suzuki_01/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 ... moze dlatego ze ja uwazam ze doladowanie jest przyszloscia motocykli :D !!NIE JESTEM DAWCA!! tylko podoba mi sie to...OK wiec dorzucam moje 3 grosze... http://www.bigccracing.com - baaardzo fajny link - troche fotek jak i co... NO I KAWASAKA STARA ROZWIERCONA NA 1480- takie moje male... a w ogole to http://www.mrturbo.com --> dlaczego warto i czemu to sluzy - przekonali mnie... z jednej strony jest busa 500 hp a z drugiej Vulcan 1500 - 120 hp pozro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUTER Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 A może ktos znajdzie artykuł o Hondzie CBR 1100 XX na turbinie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 mam pare artykulow o z festivali extremalnych tunningow i zawodow w wyciaganiu mocy , w usa jest kila bus co maja po 600 kucy , do tych mocniejszych wkladaja silniki z volvo 8O :mrgreen: :buttrock: :D :D :P Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ciekawy jestem jakie takie cos ma osiągi tzn przyspieszenie i v-max :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ciekawy jestem jakie takie cos ma osiągi tzn przyspieszenie i v-max :twisted: wejdz na te linki powyzej i pogrzeb to sie doszukasz, 1/4 mili w 8 sec... jak do zzr 1100 wrzucasz Turbokita to podobno 380 da sie tym pojechac na godzine :Dtylko ile to pali.... hmmm :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ciekawy jestem jakie takie cos ma osiągi tzn przyspieszenie i v-max :twisted: wejdz na te linki powyzej i pogrzeb to sie doszukasz' date=' 1/4 mili w 8 sec... jak do zzr 1100 wrzucasz Turbokita to podobno 380 da sie tym pojechac na godzine :Dtylko ile to pali.... hmmm :buttrock:[/quote'] jesli dobrze rozumiem to co pisze na tamtej stronie to na koncu odcinka 1/4 mili ma 190 mil/h czyli ok.300 a ten odcinek pokonuje w niecale 8 s to mi wychodzi... niecale 8s/0-300 km/h 8O 8O 8O dobrze to rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 No katanka stara 1500 miala 8.3 na 1.4 mili i 179 mph co daje nam jakies 290 na godzinke... Mniej wiecej razem wyszlo nam na to samo... :buttrock: Ciekawe czy przeszla by przeglad u nas i zostala dopuszczona do ruchu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Przegląd w polskim serwisie przeszłaby wzrocowo. Ino że przeglądu praktycznego na polskiej drodze by nie zdała. :buttrock: 8 s. od 0 do 300 - imponująca sprawa, to dopiero musi być uczucie...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 wypaśny motorek wsiadajc na taki trzeba sie parę razy zastanowic chyba zanim sie odkręci gaz :buttrock: na kazie znalazłem parę miechów temu taki filmik o hayabusie "ze swistakiem" 320km/h miało tak jak mówicie w niecałe 10 sekund jak cos to wystarczy szukać filmu z tytułem co zawiera ....Modded turbo.. WMA ok 20 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Przegląd w polskim serwisie przeszłaby wzrocowo. Ino że przeglądu praktycznego na polskiej drodze by nie zdała. :clap: 8 s. od 0 do 300 - imponująca sprawa' date=' to dopiero musi być uczucie...pzdr[/quote'] to ze pan na przegladzie pyta sie tylko - bremsen gut? - to wiadomo ale ja sie obawiam ze nawet jezeli mielibysmy drogi niemieckie - sorry ja jestem fantasta - to trzeba by jezdzic w koleczko stacyji benzynianej hihihi - uparcie szukam gdzies danych o spalaniu takiego sprzeta :P Ciezko cos trafic...Ale Jezu!... wlasnie sobie uswiadomilem ze jakis geniusz moze spokojnie dopuscic do cywilnego ruchu 600 konna buse... 8O ale doladowane Ducati 900ss :buttrock: :P :D 140 konikow - mniam :Dpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Łomatko...! 8O co to za piekielne maszyny... hehehe trzebaby sie chyba przyspawas do kierownicy zeby nie odpasc przy przyspieszaniu.. ale zakrecac toto musi chyba jak ikarus :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 W filmie Ghost Rider 2 koles jezdzi 499konna hayabusa w ruchu ulicznym walac wheeliesy przy predkosciach rzedu 350km/h stawiajac moto na gume tylko za pomoca gazu!Przy takiej mocy mozna zapomniec co to jest strzal ze sprzegla. :buttrock: Predksosc maksymalna takiego potwora to okolo 400km/h 8O Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi