szramer Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 dzxk dzikiem, a co jakby tamtedy przechodzil niedzwiedz? :huh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 dzxk dzikiem, a co jakby tamtedy przechodzil niedzwiedz? :huh:nie wdawać się z nim w bójkę bo niedzwiedzie są u nas pod ochroną i za pobicie takiego grozi odsiadka Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Noś bułkę, a znajdziesz kolegę. Przez żołądek do serca. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 dzxk dzikiem, a co jakby tamtedy przechodzil niedzwiedz? :huh: Mówisz: siema!Siadaj bracie mam połóweczkę, pogadamy o życiu. I masz nowego fajnego kolegę.Tak serio, chyba brałbym nogi za pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 na mysl o pieczeni z dzika pociekla mi slinka :D oczywiscie przebadane :D hehe czytając o pasożytach to mnie się odechciało... dzxk dzikiem, a co jakby tamtedy przechodzil niedzwiedz? :huh: Do spotkania z niedźwiedziami dochodzi rzadko. Misie przeważnie wiedzą o naszej obecności i schodzą nam z drogi. :biggrin:Tak to my nie mamy szans... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 hehe czytając o pasożytach to mnie się odechciało... Do spotkania z niedźwiedziami dochodzi rzadko. Misie przeważnie wiedzą o naszej obecności i schodzą nam z drogi. :biggrin:Tak to my nie mamy szans... hehehe Karola jak to nie mamy, mamy..... moja teściowa zagadała by go na śmierć, jeśli by wcześniej na jej widok z krzykiem nie uciekł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Robert od każdej reguły są wyjątki ;) to lepiej dla misia, aby jej nigdy nie spotkał :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunnar Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki za wskazówki. Jutro wybieram się w teren, liczę jednak że nie spotkam dzików po drodze :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki za wskazówki. Jutro wybieram się w teren, liczę jednak że nie spotkam dzików po drodze :D. Jak spotkasz to pisz co zrobiłeś ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 . Coraz więcej tego w lesie grasuje. rozumiem - motocyklistów :biggrin: bo dziki były zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzika jazda w lesie może :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Trzy tygodnie minęły - to już odgrzewam kotleta czy jeszcze nie? Dziki: Spoko, zasadniczo kompletny luz, rozpierzchają się jak ryby w jeziorze jak wskoczysz z pomostu ;) Co dopiero na motocyklu! Dziwne, że w ogóle udało Ci się je zobaczyć! Niedźwiedzie: Nie komentuję, nie moja działka, sam mam stracha. (co to ku**a jest?! Kot? Pies? Mysz?) 400kg śmierci.Wilki: Jeśli jesteś dobrze oswojony z psami to nawet w sytuacji skrajnej poradzisz sobie z wilkami. Zasadniczo nie ma się czego bać kompletnie. Trzeba się postarać, żeby doszło do bliskiego spotkania, a fizyczny atak na człowieka to rzadziej niż wygrana w Lotto - i to raczej nie w Polsce tylko Montana, Wyoming, Syberia, Kamczatka.Lisy: tupnąć nogą, a i tak nie odejdzie od ogniska ;-) zasadniczo na tyle wścibskie, że potrafią wejść do namiotu (szukając jedzenia, a nie w celu mordu;) - przy okazji kopnięte w pysk mogą drasnąć zębem - i z tego może być wizyta w szpitalu. Ciężko się od nich opędzić na biwaku w lesie. Na motocyklu w ruchu niegroźne.Żubry - tam gdzie mieszkają nie wolno wjeżdżać do lasu. Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Żubry - tam gdzie mieszkają nie wolno wjeżdżać do lasu. żubry mieszkają -chodzą nie tylko po lesie, i stara zasada większy ma pierwszeństwo.nie wolno wjeżdżać do lasu. i to jest najważniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Z dzikami miałem przygodę kilka lat temu na "gierkówce" koło Radomska .W nocy stado , kilkanaście sztuk wtargnęło niespodziewanie na drogę . Niestety 3 juz zostały ,a ja wracałem na lawecie z rozbitym sprinterem .Zadzwoniłem po miśków , powiedzieli , że tej nocy to już 3 interwencja do rozbitego auta z udziałem dzików :banghead: . Od tego czasu ,czy puszką czy motocyklem zwalnim w poblizu lasów czy zarośli . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 W jakiejś miejscowości nad morzem ludzie karmili ziemniakami koło sklepu lochę z małymi. Mało tego małe można było głaskać a locha tylko patrzyła. Z jednej strony atrakcja z drugiej masakra. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi