Niesmiertelny Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 taki sport i roznie bywa czasami sie walnie gruza na poczatku i lepiej dostadc chociaz 200-300 zl niz nic. My czesto robimy tak ze jedziemy na dwa dni i pierwszy dzien latamy caly ,a na drugi mozna sobie wykupic za 300 zl tylko 4 sesje( te po przerwie) .W grupie B i C moze byc gorzej bo mozerzeczywiscie nie byc miejsc ale w A to spokojnie mozna tak zrobic.Dwoch pelnych dni to nikt nawet z zawodnicy nie jezdza,nie da rady zapier.... wszystkich 16 sesji z mala przerwa na spanie i male piwko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ej sory wypraszam sobie, ja w tym roku na każdym speed-deju wyjeździłem wszystkie sesje każdego dnia. I zawsze wyjeżdżałem na początku sesji a zjeżdżam jak machają flagą. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie pogadajcie o czymś poważnym... PAPIEŻA NOWEGO WYBRALI! a Wy tylko o tych motocyklach i motocyklach :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 RINAS dla mnie jestes kozak ! bo ja pelne dwa dni nie daje rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Rinas, ale Ty jesteś terminator, słowo daję. Pełne 16 sesji w najgorszym słońcu, w dodatku zawsze wyjeżdżasz jako pierwszy i zjeżdżasz na końcu. Ja tylko ubolewam, że mi zdrówko na tyle nie pozwalała, ale mam nadzieję, że w tym sezonie będzie ok, bo chyba rozkminiłem przyczynę i znalazłem sposób na chorobę lokomocyjną, która mi się daje we znaki (na pewno pomoże dodanie 20 koni do silnika... :wacko:). Nic, dobrze będzie! Właśnie w AW się burzyli, jak wpadłem na pomysł wykupienia jednego dnia, ale podzielenia sobie tego na 2 x po pół dnia. Stwierdzili, że to jest w drodze wyjątku i nie można tak regularnie... a mi to najbardziej odpowiada, bo wykorzystuję na 100% sesje podczas obydwu dni. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja od tego sezonu przyjmuje taktykę Rinasa - jeździć do końca, cytując klasyka "nie ma opierdalania się".W poprzednim sezonie raz miałem dobry flow ale na 6 czy 7 kolejnej sesji "zapomniałem" skręcić po prostej startowej no i tak się zakończył Speed Day... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 szit happens :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 szit happens :) E tam tylko trochę było! Bo pierwsze co pytał z przerażeniem w ambulatorium, to w jakim stanie motur - więc uznaliśmy, że nie może być źle ;) :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Patrz ,SHERMAN a na to zeby sobie podzielic dzien na dwa dni to cholera nie wpadlem :) ale moze i dobrze bo by mi jeszcze jakis glupi pomysl przyszedl do glowy z tych nudow i na drugi dzien ....bolala by mnie glowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Sherman no klasyk :laugh: A w ramach ciekawostki pokaże Wam co moja żona zrobiła... ja od miesiąca siedze w DE a tej sie nudziło i wtarabaniła na 6 piętro windą swoją nowonabytą 250 i stwierdziła, że crashpady będzie montować :laugh: Edytowane 13 Marca 2013 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 panele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Chłopie to widzę, że wszystkim nieźle palma odwala ;) Pocieszę Cię, że ja w poniedziałek mam upalać na torze... na pewno się uda, optymizmu nigdy za wiele! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Bo pierwsze co pytał z przerażeniem w ambulatorium, to w jakim stanie motur - więc uznaliśmy, że nie może być źle ;) :) To jest podobno już standardowa, ogólnie przyjęta oznaka, że jednak wszystko ok z kierownikiem :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ja tylko ubolewam, że mi zdrówko na tyle nie pozwalała, ale mam nadzieję, że w tym sezonie będzie ok, bo chyba rozkminiłem przyczynę i znalazłem sposób na chorobę lokomocyjną, która mi się daje we znaki (na pewno pomoże dodanie 20 koni do silnika... :wacko:). Nic, dobrze będzie! Sherman, a możesz się podzielić jaki to sposób, bo też mam z tym problem? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zabierasz ze soba takie akcesoria wyscigowe jak zalaczylem w tamtym temacie i po sprawie ,motywacje masz do samego wieczora i na dodatek sie nie przewracasz zeby byc w pelni sprawny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi