mcmartek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kilofaza jest cudowna komfort jest super mam ja od września wiec tak naprawde dopiero teraz nią pośmigam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Motor fajny. A kochanka.. cóż... męska trochę. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 nie wrzucaj zdjęć na tle otwartego garażu!Bo ktoś sobie w nocy przejmie Twoj harem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajronja91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 uwage moja przykuwa to co jest na drugim planie :D co to za maszyna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Sam z silnikiem od Zaporożca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 a może triumph rocket? :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zaporożec nie miał przypadkiem boksera? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajronja91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) o ja... http://www.scigacz.pl/Triumph,Rocket,III,857.html wyglada tak samo... pojemnosc silnika mnie przerosla. wiele bym dała żeby takie bydle zobaczyć chociaż na żywo:D Edytowane 29 Stycznia 2013 przez ajronja91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Stary, powaga, wypierdziel te zdjęcia bo to bandycki kraj niestety. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 zaporożec miał V4 chłodzone wiatremjeśli już porównywać to bliżej mu do pieca od Tico -też R3 :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Z tym pługiem wygląda o wiele lepiej niż fazery bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Otwieracz do konserw i po garażu ;). Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie tak ładny jak mój ale... może być :P Gratuluje, fajne moto, choć już mi brakuje paru kucyków to jest to super maszyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi