Aśka Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 a z Krasnalem za ten izolator to się jeszcze policzymy :twisted:oj tam....nie mów,że Ci sie nie podobało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 3 godziny w kibelku :buttrock: :D :D kocham to...Wiesz jak jest Asiu... :P Zaraz udostępnie eftepa - będzie można powrzucać - tyle że transfer nie jest super.Jak uzbieram wiecej fotek to wrzuce na szybszy serw. PZDR Dopisane: adres: 164-bem-8.acn.waw.pluser: rzodkiewkapass: zjeby12 no ja może jeszcze zkacowany trochę jestem więc zdjęć tam znaleźć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 bo widac tylko my z Owca takie szybkie jesteśmy i już fotki wrzuciłyśmy na net :mrgreen: tylko,że ja preferuję tradycyjne metody :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 No boś nic nie zczaił :D :buttrock: - miejscówka jest po to, aby do niej dopiero wrzucać zdjęcia. Jest to o tyle lepsze rozwiązanie, bo każdy może się zalogować i coś wrzucić lub pobrać (i chyba jest to wygodniejsze niż e-mail). A jak się nazbiera trochę więcej fotek to wrzuce na szybszy serwer - tyle, że s niego będzie można tylko pobierać pliki. PZDR PS. Wrzucajcie pliki do katalogu "uploads" - bo tylko tam się da :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Qrde, trzebaby cos znowu zorganizaowac... Kto jest za powtorka Rybnika w na przelomie lipiec-sierpien Dać mu pifa :!: :buttrock: Dobrze prawi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 UWAGA UWAGA UWAGA WRZUCAM ZDJĘCIA NA FTP. NIE BIJCIE TYLKO FILMIKI TEŻ SĄ. to sobie zakrzyknąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 witam i my dojechalismy wlasnie przed 5 min. wszedlem do domu. Chcialem serdecznie podziekowac za zorganizowanie imprezy , Goffa i Pipcyk , PGRi reszta organizatorow z motocyklowym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Przede wszystkim podziękowania organizatorom Gosi i Jędrkowi za trud włożony w przygotowanie imprezy.Dziękuję też PGRowi za załatwienie lokum w Węgierskiej "Dziurce" za załatwienie bardzo fajnego pensjonatu, ognicho i przetrzymanie sprzętów. No Zjeby, impreza niesamowita.Nie starczyło dla wszystkich łóżek m.in. dla mnie. I BARDZO DOBRZE. Pozwoliło to bowiem ściślej się zintegrować :buttrock:Wjazd na Górę Żar niesamowity.Potem imprezowaliśmy w Pensjonacie i PGRaWracając zrobiliśmy sobie rajdzik przez Wisłę i Szczyrk, gdzie są wspaniałem winkielki. Oponka w moim została oczywiście zamknięta;W W-wce byliśmy koło 21.00Wracając do Siedlec wjechałem w burzę. Wlokłem się 60-80 km/h. Lało całą drogę i to naprawdę mocno. Do domu zajechałem o godzinie 12.00 w nocy.Jestem też pełen podziwu dla Dark i Agghi. Jeżdżą dopiero 2 tygodnie, wybrały się w taką daleką trasę i poradziły sobie znakomicie.Uważam, że macie dziewczyny wielkie i włochate cockones. Tak trzymać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Hey Zjeby! kolejny wyrąbisty zlot zaliczony! Przyłączam się z moją Kasią do podziękowń dla organizatorów (Goffa i Pipcyk oraz PGR - day two). Dzięki również dla Krasnala za "izolator" i Brody za fajkę pokoju, które to wynalazki rozruszały towarzycho niemal równie skutecznie co tańcząca Milka na rurze :buttrock:Dużo by jeszcze wymieniać, ale kto nie był niech obejrzy foty i żałuje!Pozdrawiamy i do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Własnie przed dwoma godzinami wrocilismy do domu. Było rewelacyjnie. Dziekuje Wam za tak liczne stawienie sie :D A tak by the way kto wygrał zawody strzeleckie... :mrgreen: Dzieki wielkie PGRowi za goscine w Wegierskiej Goorce. Było zajefajnie: zwiedzanie browaru, wycieczki po okolicy...i tp i td :buttrock: Pozdrowienia i do zobaczenia za rok, moze juz w innym osrodku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 DZIĘ KU JE MY, bylo pieknie, to trzeba szybko powtorzyc. Juz nawet mam niesmialy plan jak i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja p....... ale mam jeszcze banie :P Krasnal z Broda i Alą właśnie pognali przed chwilą do domu. Został jeszcze Poczwar i dzisiaj trzeba będzie się wziąć za jego moto ale to po paru bronkach ze powrocic do stanu użytkowalności. Dzięki wielkie PAŁY za dżampę :!: :buttrock: Było ch..o jak zawsze :mrgreen: Trza by jaki replay zorganizować bo po takim hardkorze 3 dniowym to sie juz można uzaleznic od was zjeby. Chyba cos bez sensu pisze ale mam prawo. Może zedytuje jak wytrzeźwieje 8) :D KOOOOOOOOOOCCCCHHHHHAAAAAAAAAAMMMMMMMMM WWWWWWWWAAAAASSSSSSSSS :!: :!: :!: :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 RED jak to przeczytalem to mnie watroba zabolała.... GODEJ SZYBKO GDZIE ZNOWU ŁOIMY :?: :mrgreen: :?: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Aha wszystkie moje "avatary" WYKASOWAĆ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja wiedziałem że tak będzie a co do tych fotek to moze cos zaczaje z tego co bylo wyzej napisane ale na razie chce wszystki na moj mejl :!: [email protected] MO BYĆ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja wiem, że niekumaty w tym jestem, ale może mi ktoś powiedzieć, jak wejść na to ftp...? I co to właściwie jest...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi