Gość Bern Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Dziekujemy z Kasia Gosi i Jedrkowi za wszystko co zrobili, Pgr-owi za zajecie sie nami w dzien drugi. bylo naprawde wspaniale i chcemy jeszcze i kurcze juz sie teskni to Waszych buziek. trzeba cos niedlugo zorganizowac. Jeszcze raz serdeczne dzieki wszystkim za to ze byli. po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja wiem, że niekumaty w tym jestem, ale może mi ktoś powiedzieć, jak wejść na to ftp...? I co to właściwie jest...?bardzo dobre pytanie..i czy to prawda,że trzeba do tego mieć program,którego ja oczywiście nie posiadam? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam! Również dolączamy sie z dziewczyną do podziekowań.Było zajebiscie,tak jak być powinno!Ciesze sie że moglem przed wyjazdem do Holandii zaliczyć Rzyki,warto bylo :lol: Do nastepnego zjeb-spotkania :buttrock: Jezeli trzaba sie do czegos jeszcze dorzucic to prosze podac tylko ile i komu :D POZDRAWIAM! :mrgreen:PS:jezeli ma ktos fotki na ktorych widnieje moja zje*ana morda to prosze :D :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Wszystkie matryce w tym momencie pekały więc sorry Tuba lae fotek nima :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Czolem! No, ale sobie jaj nie robcie :buttrock:.Ja nie mialem ani pol aparatu, a fotki bym jakie chcial :D.Kto ma niech zapoda na moj mail :D[email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 UWAGA UWAGA UWAGA WRZUCAM ZDJĘCIA NA FTP. NIE BIJCIE TYLKO FILMIKI TEŻ SĄ. to sobie zakrzyknąłemfilmiki sa miodzio,ale czemu zdjęć tak mało a grupowe jest niecałe? :buttrock: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Czolem! Qrna, ja sie na tego ftpa dostac nie moge.Zglasza mi jakis glupi blad i nie otwiera zawartosci :buttrock:.PLIS HELP!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 zdjęcia dorzucę jeszcze. szedłem do pracy na 2 w nocy i nie zdążyłem po prostu. troche odeśpię to wszystko i będą dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 No nreszcie się do kompa dorwałem... Było git i zajebiście. Co prawda gościowi nie zaoraliśmy nowego betonu i nie zrobiliśmy wzorków z kółek ale to tylko świadczy o tym jacy jesteśmy porządni i w ogóle...Goffa i Pipcyk, wielkie thanx, musiało być super bo znowu nie za dużo pamiętam :D Aha, boli mnie gardło i wątroba ale dupa nie. I to jest sukces... :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 No nreszcie się do kompa dorwałem... Było git i zajebiście. Co prawda gościowi nie zaoraliśmy nowego betonu i nie zrobiliśmy wzorków z kółek ale to tylko świadczy o tym jacy jesteśmy porządni i w ogóle...Goffa i Pipcyk, wielkie thanx, musiało być super bo znowu nie za dużo pamiętam :D Aha, boli mnie gardło i wątroba ale dupa nie. I to jest sukces... :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Aha, ja też chcę zdjątka (I PŁYTKĘ Z RYBOLA TEŻ WRRRR) [email protected] Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 WitamObejrzalem sobie fotki ;-)Niezle sie musieliscie bawic :buttrock:Ale mnie zaciekawilo co innego. Na jednej z fotek zauwazylem naszywke tarnowskiej konfederacji motocyklowej "wataha" na kurtce jednego faceta. Kojazy ktos moze kto to byl ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja wiem kto to był ale trza było przyjechać to byś wiedział :D Tajemnica służbowa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Jedźmy do Rybnika :cry: :arrow: :D :D :P :buttrock: Nabrałem chęci na jeszcze, dzięki dzięki wszystkim Zjebom, a przede wszystkim organizatorom :arrow: duże :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi