Katsumoto Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 tego i tak nie nic nie przebije http://youtu.be/Jndiu4oh78g Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Heh, to też jest sposób. Polewasz, podpalasz, cieszysz się brakiem lodu na aucie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odpaliła i pojechała w tym gazie.Moze to byla terrorystka. :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotnik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odpaliła i pojechała w tym gazie.Moze to byla terrorystka. :blink:Dziw że pozwolili jej odpalić zamiast kazać wypchnąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Parę dni temu miałem ok 1 cm lodu na całym samochodzie bo w nocy padał marznący deszcz, miska z ciepłą wodą, powoli oblane i lód puścił, szyba całą choć mam odprysk od kamienia. Skrobaczka nie dawała rady. Do zwykłego odmrażania szyb ze szronu czy śniegu bym tego nie używał bo szybciej to skrobaczką zrobię. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Parę dni temu miałem ok 1 cm lodu na całym samochodzie bo w nocy padał marznący deszcz, miska z ciepłą wodą, powoli oblane i lód puścił, szyba całą choć mam odprysk od kamienia. Skrobaczka nie dawała rady. Do zwykłego odmrażania szyb ze szronu czy śniegu bym tego nie używał bo szybciej to skrobaczką zrobię. Dokładnie tak samo robiłem jak garażu nie miałem.Wiem ... zgrzeszyłem, nie wiedziałem że nie wolno ... Usprawiedliwia mnie że nikt na Forum nie napisał że zabronione :icon_mrgreen: .Szyba jakoś nigdy nie pękła ... pękł, a w zasadzie rozsypał się w pył szyberdach. O dziwo, nie był polewany. Tak sam, z siebie :wacko: . Nie mówię/piszę o odszronianiu szyby jak na flmie Samonka. Mowa o warstwie lodu grubej na palec. Skrobaczką czy rozmrażaczem to wtedy można ... Edytowane 9 Lutego 2013 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 osobiscie nie widzialem , ale znajoma pracy widziala wlasnie taka akcje tylko ze odwrotnie - szyba nagrzana letnim sloncem, , gosc podjechal na myjnie chlus i po szybie, tylna szyba poszla... :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Pamiętam że czytałem kiedyś wypowiedź faceta który pracuję w chucie szkla - pisał on że polanie ciepłej szyby zimną wodą jest groźniejsze dla szyby niż polanie zimnej szyby gorącą wodą. Edytowane 25 Lutego 2013 przez samonek4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi