Staszek_s Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Każdy średniowieczny rycerz w zbroi to potwierdzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Staszku, nie pitol błagam - oprócz czarnego i białego, są jeszcze odcienie szarości. Jest sporo butów, które są z całą pewnością duuużo bardziej bezpieczne niż te daytony i do tego zupełnie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 aa - byłbym zapomniał o bardzo ważnej sprawiewg mnie but nie powinien być na maxa sztywny/twardyistnieje wtedy bowiem ryzyko, że owszem stopa w stawie skokowym będzie cała, ale np. rozwalisz staw kolanowyOK - można założyć jeszcze szynę/ortezę ale wtedy jest ryzyko, że wyrwie Ci nogę z dupy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Piórko, to podpowiedz Tamce konkretnie zamiast udzielać ogólnikowych rad, z których nic nie wynika.... Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Puma1000. Dainese Pro Torque Out. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Też kosztują 30 funtów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fakt, wyglądają na równie wygodne do chodzenia co te daytony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Da się normalnie chodzić. I w jednych i drugich zdarzało mi się spędzać all day long. Bez problemu. Ale, fakt, nie kosztują 30 funtów. Nogi jednak są bezcenne. Zwłaszcza - kobiece :biggrin: Staszku, jeździłeś w Pumach? Edytowane 5 Stycznia 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja nie polecam butów pumyraz się w pumach wyj.bałem i takie były skutki:oblecha - prawda? :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Do chodzenia są bardzo wygodne Sidi Vertigo, piszę poważnie. Dwa razy się w nich wyje*ałem i stopa sina, ale cała. :laugh:Jeżeli takie wygodne to po co się w nich wy... wywracałeś? Czy to z motóra spadłeś? Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Konrad, stłuczenie a złamanie (w dwóch miejscach) to zasadnicza różnica. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kurcze, nie łapię. Ja jak spadłam z motocykla to miałam stłuczenia i siniaki gdzie indziej :laugh: Jakoś dziwnie chyba leciałeś Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Konrad, stłuczenie a złamanie (w dwóch miejscach) to zasadnicza różnica. no widzisz - wychodzi na to że te buty:http://only-sneakers.ru/wp-content/uploads/2011/01/puma-liga__.jpg (w takich właśnie się wyje.ałem gdy potłukłem sobie stopę)są lepsze niż daytony bo obrażenia mniejsze :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Oj Konrad, pisać się nie chce... Jak dla mnie - każdy może nawet w japonkach jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 to samo mógłbym napisać - po jednym pechowym zdarzeniu skreślasz jedną z lepszych firm produkujących motocyklowe buty, nie musisz każdemu aplikować swojego urazu do tej firmyz drugiej strony zaczyna to wyglądać jak by mi Daytona płaciła za moje posty :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi