szramer Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=6073 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Hej gdzieś tu wyczytałem że Songoku kupuje jakieś magiczne łatki za 15zł na kombi dzięki czemu stompgripy nie wycinają mu dziur w kombi. Podzieli się ktoś namiarem na takie łaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kirk coś Ci się chyba pozajączkowało :D Owszem na kolana naklejałem sobie takie elementy, ale to jest totalny hołm mejd :D Przyklejasz do kombi na klej do butów patex jedną stronę dociętego rzepa (powiedzmy "męską") a do drugiej kleisz wycięte i kupione łatki skórzane - można to kupić w pasmanteriach (takie sklepy z bibelotami dla moherów :D ) Jak się zniszczą łatki skórzane to naklejasz nowe. Może niezbyt eleganckie rozwiązanie, ale u mnie działało. jednym słowem pełen folklor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 aaa myślałem że można gdzieś kupić coś takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Sciganty, jak by ktos potrzebowal a nie ma to mam zawory alu giete 90" na opylenie w dobrej monecie.linka do ogloszenia: http://olx.pl/oferta/zawory-motocyklowe-torowe-90-kawasaki-yamaha-suzuki-CID5-ID6YjhZ.html?action=show&id=103031847&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20140904-%5BdiplayLink%5D-22262189@1-20140904170244 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 może ktoś będzie chciał trochę oponek kupić?http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=pd&us_id=8939672 Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) w zwiazku z tym ze zmianiam koce do opon dostalem takiego linka od kolegi z Itali,TAk dla porownania efektow pracy kocy grzewczych roznych firm .CO prawda tekst po wlosku ale obrazki sa po polsku :) http://www.daidegasforum.com/forum/tecnica-elaborazioni/425929-comparativa-termocoperte.html Edytowane 25 Września 2014 przez Niesmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ciekawe, ciekawe, Nieśmiertelny jak szukasz kocy to popacz na te, ja mam i sobie chwalę: http://www.motodracing.com/pro-series-digital-tire-warmers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 W zwiazku z klopotami z dogrzaniem felgi podczas ostatniej rundy gdzie mocno wialo i trzeba bylo zakrywac felgi bo nie moglismy dogrzac opon ,i wkurzalo mnie wlaczanie i wylaczanie kocy podczas SD gdzie pare razy zampomnialem ich na czas znowu wlaczyc zamowilem sobie cos takiego :) http://www.irccomponents.it/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=53&virtuemart_category_id=1&Itemid=101&lang=en A tak nawiasem mowiac mam mozliwosc zalatwienia zawieszenia MUPO prosto z fabryki w ITALLI .Baaadzo atrakcyjne ceny i zawieszenie przygotowane pod wage zawodnika i nawet pod rodzaj opon jakich uzywamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 a po ile był by tył do mnie, możesz napisać na PW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Napisz tutaj, też jestem ciekaw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek34 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A tak nawiasem mowiac mam mozliwosc zalatwienia zawieszenia MUPO prosto z fabryki w ITALLI .Baaadzo atrakcyjne ceny i zawieszenie przygotowane pod wage zawodnika i nawet pod rodzaj opon jakich uzywamy . I będziesz je potem support'wał gdy się pojawią problemy? Cytuj LTD34 SUSPENSION WORKSHOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nie jestem zadnym handlowcem i nie zyje :) z handlowania czesciami znam poprostu zawodnika z wloskich superbikow ,wszystko jest nowe z fabryczna gwarancja, skladane dokladnie pod klienta, nie brane z polki dlatego czeka sie pare tygodni.A co tam moze sie zepsuc ?! U nas jest przedstawiciel Mupo firma Dynotech ktora ma obowiazek wykonywac naprawy gwarancyjne a ja ktos nie ma zaufania to mozna wyslac wszystko do wloch . Zreszta tak naprawde najpierw chcialem kupic u nich ale niestety mimo usilnych prob przez miesiac nie moglem sie dowiedzec co i za ile wiec wzalem sprawy w swoje rece :) i cale szczescie bo sie oplacalo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek34 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nie pytam o usterki tylko o sytuacje dostrojenia zawieszenia. Sprzedaje te zawieszenia oficjalnie i prowadzę serwis włącznie z suportem bezpośrednio z Bolonii jeżeli jest taka potrzeba bo większość działa praktycznie po zamontowaniu,ale nie zawsze da się wszystko przewidzieć aby znaleźć gdzieś 0,5-1s. na 16-20 kółkach wyścigu trzeba trochę po manewrować z ustawieniami.Gwarancja producenta jest,ale w sytuacji zakupu poprzez oficjalnego dystrybutora, a co do cen to nie wydaje mi się aby ktoś kto kupił u nie zawias mógł kupić go gdzieś taniej w takiej ofercie jaką dostał. A ponadto denerwujący jest potem fajt ,ze dana firma jest gó.. bo nikt nic nie wie , jak poustawiać a ty potem ratuj sytuacje bo ktoś na rzeźbił... Cytuj LTD34 SUSPENSION WORKSHOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Łukasz a co ma jedno do drugiego? Ustawienia ustawieniami a kupowanie kupowaniem. Nie mieszajmy. Sprzedający byłki w sklepie nie musi wiedzieć jak się je piecze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi