Sikor Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) No wyglądają zacnie, chyba się skuszę (jak będą mieli łatwo i tanio dostępne podnóżki). Tylko nie rozumiem, dlaczego pokutuje pogląd, że pewnych rzeczy nie należy modyfikować dopóki się nie osiągnie jakiejś granicy. @Sherman, no pewnie dlatego, że to blokuje rozwój kierownika. To tak jak załatwić dziecku w 1. klasie podstawówki zaświadczenie o dysleksji. Tu dochodzimy do pewnych dylematów i do rozbieżnych dróg - każda ma swoje wady i zalety. Zależy kto czego chce. @Nieśmiertelny, lataliście na rundach zagranicznych? Jakie tam czasy osiągaliście, jeśli wolno spytać? Generalnie chodzi mi o Slovakiaring. Edytowane 7 Marca 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Uwaga, nakurwiam konkretem.Mam na oku sety do R6, krajowy wyrób Wallrav. To się nadaje? Ktoś ma jakieś opinie?woodcraft 280$ Edytowane 8 Marca 2013 przez szramer Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Problem jest w tym ze od nas z Gdansk to wszedzie jest w h,,,, kilometrow wiec jak sobie pomysle ze mam jechac 1000km na dwa dni to jakos chec mi od chodzi .Jak sie zdecyduje na pelna seson w rookie to wtedy zaatakuje :) zagraniczny asfalt ;) BYlem kiedys na( jesli tak mozna powiedziec) jednej zagranicznej rundzie w MODLINIE :) ale jakos nie bylo warunkow zeby polatac ;) chociaz konfiguracja toru byla zajebista !KOledzy z 3city lataja od czasu do czasu na rundy zagraniczne ale oni to na 600cm3 ale nawet jakos nie pamietam co tak kreca za czasy. Woodcraft ok tylko jak u nas z czesciami do tego bo jak cos pozniej potrzeba i czlowiek musi z europy sciagac czesci to ja bym sie w to nie ladowal .Najwazniejsza jest dostepnosc czesci zamiennych.Sam mialem teraz problem bo potrzebuje kierownice do BEEMKI i np.do GILLES ,PPTUNING czy LSL o czesci stosunkowo latwo a juz jesli chodzi o innych bardziej egzotycznych :) producentow to moze byc juz klopot w miare szybko i tanio cos zorganizowac . Edytowane 8 Marca 2013 przez Niesmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A miałeś może kierownice PP Tuning? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja mam w giksie clipony i inne graty tej firmy. Nawiasem mowiac pewnie niedlugo na sprzedaz (cale moto) -.- W kazdym razie brak zastrzezen do czegokolwiek. orass Mam na spylenie nowy Dynojet Ignition Module do 600 / 750 z lat 2006 - 2008 jakby ktos reflektowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Godzina W to ma duże szanse występować regularnie :) . Fajne to tak jak piszesz ale zapasowe części tanie nie są, tym bardziej że od Grandysa Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Paru moich kolegow tez uzywa pptuning ,kierownic i podnozkow i sa zdowoleni a i godzina W pare razy wybila :)Ja znowy mam przetestowane podnozki gilles i spokojnie moge powiedziec ze sa zajebiscie wytrzymale :)a i z czesciami raczej nie ma problemu choc tanie nie sa ,ale nawet jak cos tam peklo to tak ,ze dawalem chlopu do pospawania za 20 zl i znowu uzywalem,.Mialem tez kierownice gilles model GP LIGHT i chociaz ja nie mialem z tym problemu to jednak tego modelu na innych forach nie polecaja .Problem w tym ze obejma na lage jest przykrecana sruba przez rurke kierownicy ,wiec jesli sama rurka sie zegnie lub zegnie i ulamie to nie ma jak jej odkrecic bo nie mozna sie dostac przez palke do sruby ,czesta tez pisza ze przez taki wlasnie sposob montazu za pomoca jednej sruby przy glebie czesto ulegaja uszkodzeniu lagi.Gilles ma w swojej ofercie juz nowszy lepszy model gdzie mocowanie obejmy i rurki jest osobne .W swojej poprzedniej zx10r mialem kierownice LSL sport match ,i sprawdzila sie super. No i musze powiedzec ze solidna porzadna niemiecka robota :) wiec do beemki tez zamowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 te mam sety Gilles'a czesci mozna zamawiać przez ich strone. Przesyłka jakoś 13 ojro wiec tragedii nie ma. Tydzien po zamówieniu wszystko było już w domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 sporo czesci do gilles ma tez na miejscu Damian z DYNOTECH ,chociaz czasami moze kolor nie pasowac :)ale grunt zeby mozna bylo latac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Przesyłka jakoś 13 ojro wiec tragedii nie maDokładnie tyle kosztuje zapasowa pałka do setów, które mam w tej chwili ;) Ale trzeba przyznać, że fajne masz te Żilsy :lalag: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuptel Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 A glebiłeś już na tych setach z pałką za 13 ojro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Pejser glebił tyle razy, że można zaufać ich wytrzymałości ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) dziex Sherman! sama palka do zilsow kosztuje niestety 30 ojro :(... kupilem 2 na zapas i kupilem jeszcze jedna zabawke, dzieki ktorej urwe co najmniej 13 sekund na okrazeniu, ale na razie ciii :) Edytowane 11 Marca 2013 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Songoku, startujesz w Pretendent, prawda? Czy w R1000? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 i kupilem jeszcze jedna zabawke, dzieki ktorej urwe co najmniej 13 sekund na okrazeniu, ale na razie ciii :)Pytanie, od jakiego "czasu wyjściowego" ;) Ale dobrze dobrze, będziemy wszyscy mieli wytłumaczenie, jak walniesz jakiś mega dobry czas na dzień dobry. Po prostu uznamy, że to kwestia jakichś gadżetów sprzętowych :P Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi