MrSebas Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Tylko w USA są trochę inne realia, bo wymiana oliwy to koszta +/- $70 to jak u nas 70 zł. W Polsce to koszta rzędu 240 zł. Edytowane 21 Lutego 2013 przez MrSebas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) mi nic niebierze , moze dla tego ze co 160km go zmieniam :laugh: O kurde, nawet jak bym olej za darmo to nie chciałoby mi się tak często wymieniać. Przecież to max 1,5h jazdy. Edytowane 21 Lutego 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tylko w USA są trochę inne realia, bo wymiana oliwy to koszta +/- $70 to jak u nas 70 zł. W Polsce to koszta rzędu 240 zł.niewiem skad te liczby wytrzasnoles :laugh: , mobil 1 albo rotella + tajwanski filtr oleju czyli raptem niecale 20$ co weekend :cool: wiecej to mnie monstery kosztuja :huh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Bogactwo ku*wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja tam leje Castrola, tani i dobry bo dobry i tani - cały zeszły sezon i Apka i Suzuk na tym latały i nie wybuchły :)Po taniości go miałem, chyba 120 za full syntetyk za 4l. Motul itp. - przereklamowane, ale jak kto woli :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ale do hameryki to jednak nam daleko ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie rozpoczynajmy dyskusji o olejach, bo zaraz będzie rzeźnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 to zacznijmy od smarow do lancucha :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To napisz szramer po ile tam "u was" chodzą ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 niewiem , lucas daje za darmo :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Żyć nie umierać :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Panowie po co zmieniac co miesiac olej ?JA czasami slysze ze jak ktos sprzedaje moto to pisze ze olej wymieniany co speed day lub runde ?!Jak ktos lata w Mistrzostwach i ma zgrzebany silnik to ok ale amatorsko ?Ja tam kiedys lalem castrol racing a pozniej i motula 300V (tego najdrozszego) i pamietam ze w GSXR 1000 jak duzo latalem po speed day to wymienialem w polowie sezonu i tyle ,a jak mniej to i nawet przed nowym sezonem.Gdy po dwoch latach upalania po torze sprawdzalismy cisnienie to nic gorzej nie bylo niz by wynikalo z normalnego przebiegu ,ani klopotow ze sprzeglem ani nic innego, a motocykl latel jeszcze wczesniej 10 tys. km. po ulicy .Kolega go kupilodemne i dalej lata a oleum dolewa w sezonie tylko trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Prywatne wiadomości są już passé? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 nie wiem czy moge napisac bo jestem nowy :)Jest w dziale ogloszenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi