MrRat Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 W sumie i tak wszystko do pierwszego dzwona. Też tak myślę Kolego od koców ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Brakuje mi rozważań o wyższości kompletu śrub tytanowych nad stalowymi, najlepiej popartych czasami okrążeń.Była taka dyskusja o rolkach do wahacza, ale widać umknęło Ci w natłoku mniej istotnych informacji ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Moje rolki są na miejscu. Uwaga na Hondy, ramy pękają :cool: , gdyż moją cebrą pie**olło pod mostkiem powodując oberwanie ramy na wysokości zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Taką się zaczynałoPanowie macie może jakieś sprawdzone typy kamerek HD do użytku outdoor`owego, za GoPro dziękuję, uważam ją za przewartościowany sprzęt na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 rd32II kolo 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bardzo fajna, dostępna w Polsce? W pierwszym lepszym rtvEuroagd za 519zł, lub Hong Kong:http://www.ebay.co.uk/itm/RD32II-Camera-1080p-HD-Sports-Bike-Helmet-Diving-Underwater-20M-LED-Laser-Light-/251098964569?pt=US_Surveillance_Gadgets&hash=item3a76aa2259 Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no i cholera to już nie wiem co kupić czy sebimoto czy sprawdzić ten lamiplast. Sikor czy byłaby opcja podjechac do Ciebie i porównac i pomacać jedne i drugie?hotbodies robilo niedawno oferte "buy one get one free" wiec sie z kims zrzuc Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzięki :)szramer tylko problem będzie przy paciaku, jak będę musiał czekać na coś żeby wymienić, ale gdyby ktoś był chętny to można pomyśleć. Jak coś to organizowanie transportu biorę na siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ta kamera sie nazywa rodlef 32 II na allegre za 500 zł ma hd i 60fps takze male slow motion nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 60 fps w zupełności wystarczy, żeby zrobić "super slow motion" już na etapie postprodukcji. Wiem, że wyciągają nawet 1000 fps i rzeczywiście wygląda to mega płynnie, a co ważne bez utraty szczegółów. Mnie tylko martwi brak ekranika LCD z podstawowymi informacjami. Już w GoPro mnie szlag trafiał, jak trzeba było cokolwiek ustawić, a tu może być jeszcze gorzej. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzięki :)szramer tylko problem będzie przy paciaku, jak będę musiał czekać na coś żeby wymienić, ale gdyby ktoś był chętny to można pomyśleć. Jak coś to organizowanie transportu biorę na siebie :)jak chcesz cos pozadnego to sharkskinz , ktore nierozlatuja sie na milion kawalkow Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ceno troche za dużo jak dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 do mego bajka na stronie 3000 PLN bez żadnych przesyłek komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ta kamerka rodlef 32 II to spoko opcja. Stosunek ceny do jakości przedni, kumpel posiada takową i bardzo chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi