MarcMarc Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 http://www.translogicuk.com/micro-dash.php To się w Fastbikes ostro reklamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ok to ja z innej beczki w "międzyczasie"... Ktoś jeździł w kombi SPYKE? Znalazłem ciekawą opcję na kombi ze skóry kangura - SPYKE DEVIL KANGAROO - cena całkiem ok, perforacja, jednoczęściowy... coś ktoś może powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja latam mam speed toy z kangura jednoczęściowy , caly w perforacji lub strecznajwyzszy model swojego czasu . Mialem w nim 8 gleb i nadal latam . Mega lekki rozmiar 60 wazy polowe tyle co vanucci 52. Dla mnie super jak wypada przy innych to nie wiem bo w zadnym innym nie jeździłem tak naprawde . Nic mi tam sie nie pruło nie popsuło czy cos . Zero problemow . Tylko do jazdy gdy jest chlodno sie nie nadaje zabardzo wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 niestety :/ no mam nadzieje ze chociaz do nastepnego sezonu zrzucę 20 kg do tych 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mój kolega ma i używa go na torze i na ulicy. Oczywiście jednoczęściowy, znakomita jakość, naprawdę polecam.O chyba nawet Kivi ma Spyke, teraz mi się przypomniało.To zapytaj kolegę, bo moja opinia jak zwykle będzie chu*a warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 eee no co Ty... ja chętnie usłyszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Każdy kangoor jest sporo lżejszy od pozostałych i mega wytrzymały na tarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Koso nie polecam i Acewell tak samo tzn są to spoko zabawki ale nic poza tym.Mam wskaźnik AFR koso no i jest średni... miałem Acewell i jest ciężko z kalibracją prędkości.Możesz popatrzeć na Motogadget i na GPT teraz jest tani jeden wskaźnik na allegro (ale jest bez wiązki).Niestety wadą wszystkich tanich wskaźników ich wielkość i czytelność.Ja polecam Translogic, AIM MXL, Race technology (kosztuje 3500zł),ale jeżeli potrzebujesz dobry obrotomierz to Stack, SPA lub Scitsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Marc dzisiaj w dzień dobry TVN mówiła o tym Szulim, dziewczyna Adama ;)Dobre ja też od 2.01.2013 jak dożyje napier...... :banghead: na siłce i w lesie bo blisko mieszkam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Yuby masz 100% racji (a propos ja ostatnio triatlon "25 km rower + 2 godziny grania metalu na próbie + powrót rowerem" i mi się gęba cieszy) :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Rookie atakuj z nami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A co mogę Wam powiedzieć, jak mi zdrowie dopisze to jadę w pretendentach, motor się przygotowuje.No to widzę, że w tym sezonie będzie wesoło na paddocku :) Szkoda, że każdy ma inny sprzęt, bo każdy musi inne części zamienne wozić ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No to widzę, że w tym sezonie będzie wesoło na paddocku :) Szkoda, że każdy ma inny sprzęt, bo każdy musi inne części zamienne wozić ;)Chocby sety do K5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Haha, dokładnie, potrafią zniknąć w nocy ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi