konrad1f Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 widzę zaczynają się grubsze biznesy :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Będziewidzę zaczynają się grubsze biznesy :D Zaraz tu chłopakowi wystroimy cały warsztat :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 ja myślę że takim kluczem za 200 to nie honor naprawiać odrestaurowaną hondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 dość. kwestia oleju została w wątku o oleju, posty o uszczelkach przeniosłem do tematu o uszczelkach. i tyle. w przypadku dalszych pytań np. o złamany kluczyk kolega Karo nauczy się w końcu korzystać z wyszukiwarki i przestanie klepać po kolei o wszystkim w jednym wątkujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi