sil Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Sprawdzcie to:http://www.uponone.com/videos.php?id=1890gość robie strasznie długie stoppie na enduro ...w terenie...próbowaliście kiedyś coś takiego?mnie aż ciarki przechodzą,na asfalcie jakieś 50 stopni stoppie mi czasem wyjdzie,ale na takiej nawierzchni?w moim wykonaniu to z daleka śmierdzi wyglebieniem.A jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja robie według większości niezłe lub też zajebiste stoppie, ale robiłem dotychczas zawsze takie w któym chodzi o jak największy kąt stanięcia, a w ogóle nie jechałem. Podobno to nie takie trudne pojechac na przednim kole tylko trzeba się szybciej rozpędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 w stoppie nie chodzi o kąt tylko o to ile przejedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 1 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 w stoppie nie chodzi o kąt tylko o to ile przejedzieszto zalezy jak dla kogo...jak zaczynasz robic stoppie to nie bedziesz jeszcze jeździł niewiadomo ile,a jeśli chcesz zeby to spektakularnie wygladalo to stawiasz tak,zeby bylo jak najbardziej do pionu.ale tak w ogole to zrobił się offtopic,mieliśmy mówić czy ktoś z was w terenie stawiał na przednim :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 A to fotka włąśnie mojego stoppie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 ale tak w ogole to zrobił się offtopic,mieliśmy mówić czy ktoś z was w terenie stawiał na przednim :] jak masz dobrą gume z przodu to stawiasz lepiej niż na asfalcie, tylko na poczatek poćwicz na trwie bo tam masz najlepszą przyczepność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 tylko na poczatek poćwicz na trwie bo tam masz najlepszą przyczepność I jest miekie lądowanie jak Ci sie nie uda :D :evil: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 tiaaaaaaa.... dobry jest gościu... nigdy bym sie nie spodziewał, że na luźnej piaszczystej nawierzchni da sie uzyskać tak dużą przyczepność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 2 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 ale tak w ogole to zrobił się offtopic,mieliśmy mówić czy ktoś z was w terenie stawiał na przednim :] jak masz dobrą gume z przodu to stawiasz lepiej niż na asfalcie, tylko na poczatek poćwicz na trwie bo tam masz najlepszą przyczepnośćw sumie to coś w tym jest,pamiętam,ze jak kumpel miał w DT nową kostke z przodu to na asfalcie mu stoppie nie wychodziło,co innego jak opona juz troche zuzyta byla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Noo widać że koleś się zna i się nie boi :D Ja na piachu to bym sie bał zrobić stoppy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 a ja na razie nie mam jak robić stoppy.... mam charta a tego sie do pionu nie poderwie... ale ten gość na filmiku robił to na dnie wyschniętego jeziorka... ono jest dosć twarde ale i tak to jest niebezpieczne... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 mnie akie coś nie ekscytuje....nie to żebym był sztywniak, ale serio nie kręci mnie stoppie. ale jazda na tylnym kole...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 mnie akie coś nie ekscytuje....nie to żebym był sztywniak, ale serio nie kręci mnie stoppie. ale jazda na tylnym kole...:D to chyba jestes jakims wyjatkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 mnie akie coś nie ekscytuje....nie to żebym był sztywniak, ale serio nie kręci mnie stoppie. ale jazda na tylnym kole...:D to chyba jestes jakims wyjatkiem:Dhe,co racja to racja;]ja też moge powiedzieć,ze preferuje wheelie,ale tylko jeśli chodzi o wykonywanie,bo jak robie stoppie zawsze mam wrazenie ,ze jakos źle zachamuje i mi koło ucieknie,ale jeśli chodzi o oglądanie to co innego,zwłaszcza spektakularne rollin' stoppie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Jak w temacie: nie umiem tak zrobic :twisted: :D ale wyglada efektownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi