Shad11 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ma ktoś możliwość obejrzeć ten motocykl? http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-f-i2856302433.htmlokazja? Zastanawiam się czy nie kupic go sobie - co powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zależy czego oczekujesz. Jeśli gotowego sprzęta do śmigania to nie polecam. F3, w dodatku z UK.... Chyba że walory estetyczne mają dla Ciebie mniejsze znaczenie. A jeśli chcesz do pogrzebania, podpicowania to myślę że ciekawa oferta. Jeśli silnik nie tłucze a gaźniki zdrowo napędzają silnik to spoko. Gaźniki w nich są bardzo upierdliwe, trudno dostępne do regulacji i te chore zaworki iglicowe... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 W tej branży nie ma okazji zwłaszcza u handlarzy ale cena interesująca Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Qurim dzieki. Szukam czegoś tanio, a żeby było w miarę- a cieżko tak :D Ten wizualnie na zdjęciach wygląda ok - dlatego pytam czy może jest ktos z tamtych okolic zeby zajrzał do niego. Gość zapewnia, że jest ok. śladowe rdzewienia, ale z Uk to raczej normalne.Piotr, gość wcześniej chciał 5000, zszedł z ceny... okazja czy nie hnm... Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Shad11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Sam sobie odpowiedziałeś. Za taki szmal pewnie już kilka osób oglądało i coś musi być na rzeczy, że nie ma chętnych. Laików w tym kraju dostatek. W ogóle to mam jakieś deja vu, bo chyba się przetaczał przez forum ten sprzęt. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kiedyś oglądałem podobną ''okazję'', stała na allego pół roku, gość zszedł z ceny prawie o połowę. Okazało się że miała przebite numery na główce ramy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 chyba sobie daruję w takim razie . szukam okazji dalej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 To już teraz masz zakaz zakładania tematu, że okazja się zepsuła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wypadałoby go obejrzeć bo tak od razu twierdzić, że kupa złomu to też nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) No tylko że to gnijący Brytyjczyk, to po co czas tracić? Przecież jak się przyjrzymy fotkom, to wszystkie śruby są rude. Wyobrażam sobie jak łańcuch wygląda (nie ma dokładnego foto). Prawy odważnik kiery się zgubił. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tu nie chodzi o to żeby takiej ''okazji'' nie obejżeć i nie kupować, tylko trza dokładnie wszystko sprawdzić, popytać właściciela, czasami sam się z czymś chlapnie.A, no i nie jechać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kamin tak jak napisałeś ja to mogę sobie pojechać. Rozmawiałem z gościem, konkretny, nie narzucał się, mówił o rdzy, ale to mnie nie dziwi przy angliku.Wyglądał na pewnego, że moto pójdzie i chyba ma racje przy takiej cenie. Ja szukam czegoś na początek, ale nie mogę sobie pozwolić na to że po miesiącu padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Za taką cenę to nie ma co wybrzydzać, byleby silnik był zdrowy. Jakbym miał bliżej to sam bym mu się przyjrzał bo akurat mam jedną tarczę prostą w garażu. Pewnie to ludzi odstrasza bo kupić komplet to już jest spory koszt i suma sumarum nie wyszłoby tak tanio. Qurim, gaźniki reguluje się banalnie prosto jeśli ma się klucz kątowy :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja bym obejrzał.Jeżeli masz np 5 000,to szału nie będzie ani w tym ani w innym motocyklu,i możesz szukać jeszcze 3 lata.Obejrzeć,przez zimę ogarnąć i rura!!!! 3000 to kosztują chińskie skutery,tzw zestawy komunijne,z roczna gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jestem z Gorzowa tyle, że znawca motocykli ze mnie żaden, ale obejrzeć mogę i zrobić kilka fotek. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi