cugier93 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Już mi kask spadł z lusterka . . . I nie był na ziemi chyba tylko na plecaku. Mrowiska nie było ;) . W ten dzień było około 32 st. wiec nie patrzyłem gdzie go położyć tylko chciałem się z niego uwolonic . Faktycznie kaski stały na ziemi. A tak w ogole to ten niebieski kask nie jest mój , tylko właściciela Triumpha . . . Zawsze tak za mną jezdzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Zawieche ma po ziole.PS. PRA to Radom Wielkopolski? Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Jaka zawiecha? bo wpi...ol :D ! Skończy się dzień dziecka. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Użyj słowa proszę może zdziała cuda :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Te paski żółte na kołach to oryginały? Czy podróby? P.S. Kask na betonie to przede wszystkim niehigieniczne. Tam czają się zarazki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kij z tym, to pewnie zawiecha od red bulla, jak emil1005 wcześniej zauważył :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) No zawiecha red bull po ziole, a motor żółty. Czy coś jeszcze jest niejasne? Ileż razy trzeba powtarzać :D ? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Też bym się ponabijał ale mam taką samą padakę :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zawieche ma po ziole.PS. PRA to Radom Wielkopolski? Rawicz Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie nie, dlaczego padaka? Ale ta zawiecha to i mnie zaintrygowała, muszę przyznać :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No wiesz, padaka bo sprzęt już wiekowy, po przejściach, i dyma lubi puścić, ale wleję mu ceramizera to mi jeszcze powyrywa łokcie ze stawów :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Dobra chłopaki - zawias to seria tylko bez zbiorniczka z regulacją, na którego miejsce trafił Red Bull ;] Edytowane 19 Grudnia 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To nadaje się do Profi Squadu? :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A 2 tyg temu do naszego składu dołączyła identyczna F3, nawet wydech też Scorpion Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 O ku...wa, powstaje konkurencyjna ekipa! Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi