Gość komandosek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 E ja kupiłem od sąsiada Uno 1,0 Fire z oponami Dębica Frigo. A że ja zimą prawie nie jeżdżę, tylko czasem po mieście to uważam że za 900zł to mega promocja.Bo za taką kwotę to mam jedną zimową oponę do samochodu małżonki. Ona niech sobie lata na nowych zimowych, a ja jakoś przetrwam, a potem go na kurnik albo na FM do działu oddam.YUBY, nie polecam. W fiacie Uno strefy zgniotu nie mają końca a Dębica Frigo dobrze trzyma tylko na śniegu, którego w Wawie za wiele nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Hmmmm. Miałem uniaka 1.0 fire. Całkiem przyjemna puszka. Z elektryki nic sie nie psuło bo on elektryki nie miał. Podłoga mi zgniła no i te "fire" to powiedzmy sobie. Star 220 spod świateł mnie objeżdżał a tira np. Volvo FH nie smiałem wyprzedzać. Swego oddałem w 2008 za 1900 peelenów (zimówki w gratisie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Hmmmm. Miałem uniaka 1.0 fire. Całkiem przyjemna puszka. Z elektryki nic sie nie psuło bo on elektryki nie miał. Podłoga mi zgniła no i te "fire" to powiedzmy sobie. Star 220 spod świateł mnie objeżdżał a tira np. Volvo FH nie smiałem wyprzedzać. Swego oddałem w 2008 za 1900 peelenów (zimówki w gratisie). Przyjemna to fakt i wcale to nie był taki muł, ale w kwestii elektryki to się nie zgodzę. Kopułka i kable leciały w oczach i świeciły jak choinka.No i z LPG uszczelka głowicy żyła maksymalnie 50 000 km. Hamulce też trzeba było smarować, bo się zapiekały.Wygodny dla wysokich, bo dupa wysoko nad podłogą była :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Z tym brakiem śniegu w Wawie to różnie bywa. Drogowców zima zaskakuje w każdym zakątku kraju i czasami można się nieźle zdziwić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jest na to sposób i nazywa się "drugi komplet felg" ;) A felgi do Uno to walają się po złomach za bezcen. Wymiana całych kół w garażu 30 - 40 minut. W tyle to ja wymieniam razem z łożyskami na tyle:) W godzinkę spokojnie ze zmianą opon łyżkami. Samo przełożenie to może w 10 minut bym się wyrobił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) http://olx.pl/oferta/volvo-s60-CID5-IDhquqR.html#918326eb7ejest sens pchać się teraz w LPG (pogłoski o mocnych podwyżkach cen gazu w niedalekiej przyszłości) Edytowane 9 Września 2016 przez bonhart88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 droższe w utrzymaniu niż szwabska konkurencja z tych roczników?Do 15 tyś to można kupić ładne A4 B5, ale ono jest tak brzydkie że aż oczy pieką, no i najmłodsze roczniki to 2001. Już nie mam pomysłu, co można kupić do 15 tyś żeby nie było kupą rdzy z awaryjnym silnikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Moze jakies volvo s80 ? V70 ! Albo zabojada, np peugeot 407 albo 307.Octavia od dziadka , czesto 1 właściciel Edytowane 12 Września 2016 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nitomen, pokaża taką octavię za 15k od pierwszego właściciela bo ja nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nitomen, pokaża taką octavię za 15k od pierwszego właściciela bo ja nie widziałemoctavie 1 z 02-03 roku można trafić od pierwszego właściciela w Pl, w tej kasie. Była w moich okolicach nie dawno taka z 1.9 tdi (możliwe że jeszcze na "zwykłej" pompie ??). Miała najechane niecałe 300 tyś. ale taki golas że nawet klimy nie miał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Z ciekawości wyszukałem Octavię I na allegro, pochodzące z Polski i od pierwszego właściciela. Rzeczywiście, wyszukało się z 20 ofert, z czego takie kwiatki : http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-1-9-tdi-salon-polska-1-wlasciciel-klimatronic-tempomat-ID6yxrYb.html Co za ściema, "gwarancja przebiegu" a siedzenie i podłokietnik wytarte tak jakby ktoś w tym aucie mieszkał przez 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Z ciekawości wyszukałem Octavię I na allegro, pochodzące z Polski i od pierwszego właściciela. Rzeczywiście, wyszukało się z 20 ofert, z czego takie kwiatki : http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-1-9-tdi-salon-polska-1-wlasciciel-klimatronic-tempomat-ID6yxrYb.html Co za ściema, "gwarancja przebiegu" a siedzenie i podłokietnik wytarte tak jakby ktoś w tym aucie mieszkał przez 2 lata. Oglądałem zdjęcia kilku aut zrobione na tym okrągłym podeście i wszystkie były wyświechtane zdecydowanie bardziej niż sugerowałby to deklarowany przebieg.Gwarancja przebiegu to faktycznie ściema. Pewnie dotyczy wyłącznie tych aut, w których nie da się tego sprawdzić. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) No ale ktokolwiek kto się orientuje to wie ile trzeba wyjezdzić by tak zniszczyć siedzenie. Po 140k wnętrze powinno być jak nowe.Żałosne by tak ściemniać. Jedyne co przechodzi mi przez myśl, to że podsypiało w nim przez kilka lat dwóch grubych ochroniarzy, ale wtedy po co hak? Ni ma kompletnie innej opcji jak przebieg przekręcony o przynajmniej 250k Edytowane 12 Września 2016 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tak sobie przeglądam ogłoszenia i jest jakaś masakra - sami handlarze, chyba ludziom już się nie chce aut sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wiesz, a czego się spodziewać? Jak sprzedawałem swoją almerę, to 3 razy wybrałem się na spotkanie z "klientem", tyle że on zapomniał się wybrać, albo się umawiali i nie pojawiali się, a Ty człowieku siedź w chacie i czekaj. Inni dzwonią i narzekają na wszystko co się tylko da, ale nawet auta nie widzieli na oczy, a broń Boże uczciwie coś powiedzieć o stanie to od razu zjeba, że on był przekonany że to 10-cio letnia nówka. Walić to, też puściłem handlarzowi, niech on się martwi, toż to jego zawód. Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi