heniek128 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 190 tyś tylko na gazie dla takiego małego silnika to moze byc sporo, przy ogledzinach mierzył bym kompresje. Brat ma Seicento z fabrycznym gazem i przebieg około 230000 a silnik nie wykazuje zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ok, ja widzialem pandy polisingowe ktore mialy ~300 tyś i jezdzily, ale nie znaczy ze janosikk bedzie mial tyle szcześcia z tym egzemplarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czyli lepiej kupic od zwykłego zuczka i se okratować we własnym zakresie (no vat mie to będzie kosztowac a to moze być tyle co dobre 2 piece )? Ta aukcja to przykładowa była , pierwsza ze znalezionych . Coś o upierdliwostkach w tym modelu ? Jak blacha we fiacie - bo jezeli tak jak w koreańcu to pie**ole :laugh: bonhart , tak kalkulując to lepiej mozna wyjśc na gotowym poleasingowcu bo od razu masz krate i podtlenek a cena netto wyglada o 23% lepiej i jest rzeczywistą jeśli auto kupuje na firme .Jak od zwykłego uzytkownika to wstawiaj krate i niestety cena brutto pozostaje ceną brutto. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no jak chcesz kupic za ok 10 tyś gotowe auto z gazem i kratka to wiadomo ze kupic polisingowe,cale auto jest przeciez serwisowane w ASO, a jak silnik nie bedzie kopci i nie bedzie jakis dratycznych spadkow mocy i kompresji to znaczy ze jeszcze z 50k sie pokula. 6 letnie pandy maja jeszcze przyzwoite podlogi a z wierzchu to już wogole elegancko.Wkurwiają mikro lusterka, ale to szczegól, siedzisz wyoko jak na krześle widocznośc elegancka nic tylko ciurać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Fakt w Pandzie siedzi się jak na taborecie.Będzie sie trudniej wczołgac na tron na totalnej bombie :laugh: Dodatkowe zabezpieczenie :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 w matrixie na gazie po ponad 200 tys km było lekkie spożycie oleju mineralnego ale nic pozatym ......... pali 6-7/100 gazu matrix...... i matrix też występował z kratką....silnik twardy prosty jak reszta auta, jak zdrowe to jedzie nawet, instalacje zakładasz 2 generacji, i wiosną/latem odpalasz z beny gaz do połowy, pstryk i chodzi na gazie i 5l paliwa na miech styka a jak ciepły to odrazu z gazu i nic mu nie będzie..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mój koleżka prowadzi naukę jazdy, twierdzi że Panda to szmelc który psuje się na potęgę, za to bardzo chwalił Fiata Punto, tanie części i nie psuje się. Zawsze parkuje na ulicy i w zimie najbardziej chwalił Punto oraz Nissana Mikrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 ... to wiadomo ze kupic polisingowe,cale auto jest przeciez serwisowane w ASO, ... Z tym ASO w leasingu samochodów to uważaj, wiele firm leasingowych dostarcza do serwisów swoje części i materiały "no name" bo musi na leasingu zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) a ja śmigam osobiście nazywaną przez wszystkich królową lawet, Renault Laguna Kombi z 2001 roku , silnik 1.8 PB + LPG,odpala jeździ, nie dokładam ani nie inwestuje.A komfort jazdy lepszy niż ojca Passatem B5 z silnikiem o takiej samej pojemności... a za 15 000 można kupić naprawdę młody z ciekawym wyposażeniem samochód Edytowane 26 Grudnia 2012 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Z tym ASO w leasingu samochodów to uważaj, wiele firm leasingowych dostarcza do serwisów swoje części i materiały "no name" bo musi na leasingu zarobić. ciekawe, jeszcze się z takim manewrem w swoim krótkim życiu nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Niedawno się "doumiałem" bo zmieniliśmy własną flotę na leasing. Decyzja odgórna, ma być taniej dla firmy :icon_eek: . żaden nie potwierdził legendy o szmelcwagenach co to 130 peesów mają i zadowalają się 5 litrami ropy niezależnie od obciążenia pory roku stanu nawierzchni itdtyle wciąga Astra G z silnikiem 1,7 DTI o powalającej mocy 75 KM. Wiem bo mam :icon_mrgreen:. Nie ma dwumasy i innych wodotrysków, prosty jak drut i tani w samodzielnym serwisie, wszystkie części dostępne w Intercars. Mój egzemplarz ma 165 tyś km (150 zrobione w firmie, ostatnie 15 żona przez 3 lata) i nic się nie dzieje. Ale to nie "Opel made in Gleiwitz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Samochód zakupiony prawie zgodnie z założeniem. Astra II OPC, założenie o ekonomice poszło w las :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 OPC LPG nawet sie rymuje :P bedziesz gazował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Okaże się, narazie podoba mi się strasznie ten samochód jest nietypowy, niby normalna astra a jest zadziorna.Gaz podejrzewam że pojawi się na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 jaki gaz, wkładaj C20LET :D Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi