wolnemiasto Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 no! Ben po treningu 11-ty. Może być. Cal 2-gi :) Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Już po treningach, nikt nic nie pisze? Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Fajne to Indy, szykanka przed prostą startową podobna do szykanki w Moście na końcu prostej ;) .Wkurzył mnie komentator, który stwierdził, że GP wiele by nie straciło, gdyby na Indy przestano organizować rundę. Że niby słaba nawierzchnia itd. Gość chyba nie widział jak się jeździ w AMA oraz BSB na dużo gorszych i ciaśniejszych torach. Marquez to pewniak do 1-2 miejsca, o ile nie wyglebi. Jeśli chodzi o Moto2, to myślę, że Redding się ogarnie i w wyścigu to właśnie on będzie najmocniejszy. Przez ostatnią przerwę wrzucił na Twittera taką ilość fociek z siłowni, basenu, roweru itp., że musi być w perfekt formie ;) Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Już po treningach, nikt nic nie pisze?Bo jakoś tak nudnawo, sennie... Espargaro wywalił niezłą figurę i tyle tego było ;) :P Szczerze - mi tej rundy też nie byłoby żal. Ale to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ben w 2-ce już nie tak dobrze... Rosi....no cóż - przydałby się Casey Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja go lubię, ale takie dzwony na każdej rundzie to tylko przypadek? Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mnie najbardziej zaszokowała różnica w szybkości przekładania się z zakrętu w zakręt między MM a NH było to świetnie widać podczas kwalifikacji w czasie najlepszego okrążenia MM. Jutro nie bardzo widzę innego zwycięzcy niż MM no chyba że ale tego mu nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Marquez tylko zmienił kapcie i ponad 0,5 sec niżej na dzień dobry :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 w Moto2 pierwszych 20 zawodników... w 1 sekundzie Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Rossi niestety żal.pl szkoda, szkoda... mój idol z gówniarskich lat... chciałbym wierzyć, że odejdzie w kieszenie z 10 tytułem, ale po tym co prezentuje to już niemożliwe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Rossi niestety żal.pl szkoda, szkoda... mój idol z gówniarskich lat... chciałbym wierzyć, że odejdzie w kieszenie z 10 tytułem, ale po tym co prezentuje to już niemożliwe :( zaraz Cię Piórko zrówna z ziemią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tez mnie zawiódł tymbardizej ze ostatnie 3 wyścigi podia. Licze na to ze znajdzie ustawienia na wyscig. Marquez to jest poprostu wariat... jego pozycja w zakrecie gdzie lezy i ciska, nie robi sobie nic z uśligzgów... Wygra ten sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Aż się miło oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Rossi - niestety, lata już nie te. Młoda krew nadeszła. Standardowa zmiana warty. Marq - zgarnie na bank majstra. Szkoda, bo liczyłem na Pedrosę, chyba Dani zostanie jak Nitro Nori - mistrzem drugiego miejsca... Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Marquez zmiażdżył, puknął ich na 0,5 s. Ale zwróćcie uwagę: MotoGP:23. Karel Abraham CZE Cardion AB Motoracing (ART CRT) 1m 42.165s 24. Blake Young USA Attack Performance Racing (APR-Kawasaki CRT) 1m 44.472s Moto2:1. Scott Redding GBR Marc VDS Racing Team (Kalex) 1m 43.026s 2. Pol Espargaro SPA Tuenti HP 40 (Kalex) 1m 43.053s 3. Takaaki Nakagami JPN Italtrans Racing Team (Kalex) 1m 43.175s 4. Esteve Rabat SPA Tuenti HP 40 (Kalex) 1m 43.291s 5. Simone Corsi ITA NGM Mobile Racing (Speed Up) 1m 43.296s 6. Nicolas Terol SPA Aspar Team Moto2 (Suter) 1m 43.307s 7. Jordi Torres SPA Aspar Team Moto2 (Suter) 1m 43.349s 8. Marcel Schrotter GER Maptaq SAG Zelos Team (Kalex) 1m 43.466s 9. Julian Simon SPA Italtrans Racing Team (Kalex) 1m 43.503s 10. Sandro Cortese GER Dynavolt Intact GP (Kalex) 1m 43.564s 11. Johann Zarco FRA Came Iodaracing Project (Suter) 1m 43.565s 12. Dominique Aegerter SWI Technomag carXpert (Suter) 1m 43.601s 13. Xavier Simeon BEL Maptaq SAG Zelos Team (Kalex) 1m 43.674s 14. Thomas Luthi SWI Interwetten Paddock Moto2 Rac (Suter) 1m 43.830s 15. Mika Kallio FIN Marc VDS Racing Team (Kalex) 1m 43.837s Haha Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi