Domiiniika Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kit ze Stonerem! VR i MM - to jest to :buttrock: :buttrock: :buttrock: A jak obaj są w czołówce to któremu kibicujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 VR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jak dla mnie może spokojnie wracać będzie jeszcze ciekawie, a o to chodzi. Powiem nawet więcej, moim zdaniem jak będzie jechał na wyspie Philipa to może tam spokojne wygrać na Hondzie. Jest tam niepokonanym królem od wielu lat, a na pewno nie zapomniał jak się jeździ przez te parę miesięcy.Będzie bardzo ciekawie, niech wraca. Dla mnie super wiadomość będzie jeszcze jeden kosmita. Oczywiście kibicuje tak jak piórko V46 potem Marquezowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Uważam, że MotoGP wiele straciło przez decyzję Stonera i byłbym zdecydowanie za tym by wrócił.Osobiście też uważam, że nie tylko każdy z nas ale także i oni mają złe dni i miotają nimi takie same emocje itd. są to w końcu ludzie jak każdy z nas. Dlatego nie oceniam ich pod tym względem a jedynie interesuje mnie jakimi są pilotami a Stoner zapewne zalicza się do tych największych a, że nie jest medialny a czasem miewa także swoje humory to tylko mówi mi, że gość ma takie same słabości jak ja i pewnie większość z nas.Natomiast gdybym miał powiedzieć komu bym kibicował to odpowiedziałbym, że jak wygra Stoner to będzie super jak Vale to także Super a jak przegra Pedrosa to też będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ja tam w MotoGP kibicuję Oskaldowiczowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 O ja też go lubię to ten młodzik z Moto3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Dobra dobra, jak będziecie w jego wieku, to pogadamy: czy uda się Wam wystartować dwa tygodnie po zlamaniu nogi :laugh: :blink: ;) A co do Stonera - niech startuje; będzie ciekawiej. Edytowane 22 Lipca 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A ja jestem ciekawy czy Stoner pojechałby dobrze na Ducati :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 chyba na żyłkach...ryby :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Grubej ryby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A ja jestem ciekawy czy Stoner pojechałby dobrze na Ducati :biggrin: przecież zdobył tytuł na Ducati Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 To wszyscy wiemy, ciekawi mnie jak teraz by ogarnął, skoro nikt inny nie potrafi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 W tamtym czasie także nie było innych :wink: bywało, że podium zaliczył Loris czy Troy ale szału nie było a Kaziu nie przejmował się tym i na podium stawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nawet na kosiarce, bo on ma w żyłach to coś.....Sraty taty. Niech usiądzie na dzisiejsze Ducati-Srucati, to przyznam Ci rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Pomarzyć zawsze można ;) Stoner poszedł (uciekł) do Hondy bo widział że jest coraz gorzej i go nie słuchają, Valentino myślał że go posłuchają bo to 9 krotny ale się przejechał i to ostro, dostał po du... przez dwa lata że aż bolało, Dovi- co miał chłop zrobić dobrze zapłacili i poszedł, teraz ściga się z kolegą lub power elektroniks, Cal robi wielką zadymę (że chyba przejdzie do D) ale tylko po to żeby postraszyć kolegów z Y, ot cała historia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi