Domiiniika Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) No, ale czy na żywo? Wydaje mi się, że wyścig o 23.15 to powtórka :) Standardowo MotoGP zaczyna się w ok.12-13. Z uwagi na to, że wyścig odbędzie się w Holandii, to nie ma możliwości żadnego przesunięcia czasu. P.S. Już wiem, info z Motosp - Polsat nie będzie transmitował tych wyścigów na żywo :) Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Dominika - wiem, o której są wyścigi - MotoGP o 14.00 i wydawało mi się, że na żywo będą w News :). Ale sprawdziłam program tylko do piątku. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Na jakiej stronie można śledzić wyniki z treningów MotoGp na żywo ? Będę cały wikend w pracy więc nici z oglądania i chciałbym śledzić wyniki nz żywo z neta. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Live timing jest na stronie motogp.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tę stronę znam ale nadal widze L.Salom 16min Moto3, nie aktualizuje mi sie i tak mam często. Myslałem że bedzie jakaś jeszcze inna strona do śledzenia wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tam istotna sprawa jest zalogowanie się - inaczej nie będziesz mieć dostępu do LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oby był cały dla widowiska i układu w tabeli ewentualna kontuzja Lorenzo byłaby nie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to fatalna wiadomość dla Yamahy i dla Lorenzo. Jak zawsze w Assen mokro i zimno. Widzę że Rossi jednak coś poprawił po tych ostatnich testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nic nie poprawił... on po prostu nie ma oporów na mokrym - przypomnij sobie jego sezony z ducati. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pq1PoYA28ZU Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) szkoda Lorka :( co jak co, ale dla Daniego to wielka szansa.W moto2 też było nie ciekawie,Indonezyjczyk zaliczył niezłego paciaka. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez wójens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Lorek juz wraca do Assen po operacji, znając życie to pojedziee w wyścigu na ketanolu i wygra :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 no to rozwalil system,zapowiada sie ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ale chyba żeby być z zespołem, a nie się ścigać. Przy obecnej technologii medycznej to jednak wszystko możliwe. ;)Marquez mnie rozpier... w FP3 wywija orła w FP4 widzę pierwszy. Na Mugello to w ogóle było coś niesamowitego(takiego wypadku jak on zaliczył to nigdy nie widziałem). Ten chłopak nie ma żadnego hamulca psychicznego to jest niesamowite, wypier... i zaraz wstaje jeszcze mocniejszy. Na dodatek jest debiutantem. Takiego gościa nie było jeszcze w MotoGp oprócz 46. :) ;) Trzy Ducaty w Q1. Mick pisał że Ducati będzie miało ciężko w assen chyba że deszcz ich uratuje.Rossi jednak coś poprawił w ustawieniach tak jak pisali po testach ale zobaczymy jak wyjdzie Q2. Ja śledzę z neta z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A z Doviego szybko eksplodowała frustracja - ten kopniak strzelony Barberze... Facet nie ma klasy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi