niwy Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Jo.Znalazłem motocykl którym jestem zainteresowany ale.. motocykl ma przebieg 27.000km, 2006 rok. Dowiedziałem się od obecnego i poprzedniego właściciela że nie było nic dłubane w silniku. Obecnemu nie wierzę, ale poprzedni mi powiedział żen ie dłubał nic w silniku. Także jest szansa że na tym tłoku, cylindrze i korbie przejeździł od nowości. Ile takie motocykle potrafią jeździć na jednym zestawie? Ma ktoś może taką wiedzę? pzdr Edytowane 5 Listopada 2012 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Skoro LC4 620 lata w okolicach 40 tyś, to i huśka powinna bo ma podobnie obciążony silnik. Do remontu tak czy tak masz bliżej niż dalej. I jaki byś nie kupił moto 1 cylindrowy to będzie Cię to czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 no to dupa zbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A jesteś pewien, że chcesz ten model? Jechałem nim kiedyś i to jest taki trochę muł jak na supermoto. Miałem kiedyś husqvarnę i miło nie wspominam, więc lepiej zanim kupisz to daj komuś kto dobrze sprawdzi ten sprzęt, tylko komuś kto robi crossy/sm, bo to całkiem inna bajka niż rzędówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 a nad yamaszką myślałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 nie. bo przekraczają mój, i tak skromny, budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi