malakh Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kivi, dodatkowy uchwyt pod tablice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Kivi, dodatkowy uchwyt pod tablice. Czoper stajl :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluum Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Rzeczywiście szlicznotka :rolleyes:Pozazdrościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dla mnie ten motocykl jest zbyt zadbany. Jakby nikt na nim nie jeżdził :D. Mój jest powycierany z każdej strony. Tu torba na bak tu wywrotka :D. Żeby była błyszcząca moją cebrę musiałąbym malować co sezon :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 nie wiem co jest na tym forum, w sumie to nie tylko na tym, ktoś coś zakupił, bądź ma z czymś problem i najpierw dostaję porcję dogryzek i złośliwości wszelkiego rodzaju, potem dopiero się z nim pisze "normalnie" Może nie miał kiedy kupić kombinezonu? Albo za co? Albo nie było rozmiaru? Albo po prostu nie woli bez.Mnie się moto bardzo podoba, sam nad takim myślałem jakiś czas temu :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 też nieraz jeżdżę do sklepu w jeansach :D. Ale to prawda. Najpierw cie zjadą potem z tobą gadają. Ha ha wiem co piszę Miałam zatarg z YUBY'm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Rany ludzie troszkę więcej dystansu do siebie i otoczenia... rozluźnijcie pośladki :D. Poczytajcie, pogadajcie, poobserwujcie i zobaczycie, że do wszystkiego można podejść z luzem tu. Dyskusja jest potrzebna. Nie ma tu kultury perfekcjonizmu hehehe każdy pitoli trzy po trzy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 luz nie polega na tym że dajesz po sobie jeżdzić i udajesz że wszystko jest ok. Bo dla mnie nie jest normalne że wchodzisz na forum a tu nagle najazd z każdej strony a nawet sie słowa nie napisało ;) Jeśli KarolaS to dla Ciebie norma to ok. Ze znajomymi mozna pożartować pojezdzić po sobie. A nie wchodzisz na forum a tu najazd z każdej strony. I nie mówie to o jeździe typu " w jeansach jeżdzi" tylko o obraźliwych uwagach. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 dokładnie, i to te złośliwości padają w 90% od śmietanki tego zacnego forum, nie wszystkim ludziom się to podoba i masa ludzi przez takie zachowania tylko czyta forum i w ogóle się nie udziela, bądź w ogóle rezygnuje z przeglądania... takie moje odczucia Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnuc Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 też nieraz jeżdżę do sklepu w jeansach :D. Ale to prawda. Najpierw cie zjadą potem z tobą gadają. Ha ha wiem co piszę Miałam zatarg z YUBY'm ;) Tak nawiasem mówiąc to chyba nie ma bardziej sexy widoku jak kobieta w jeansach na moto :)Chyba się zgodzicie ze mną? :biggrin:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 no szczególnie w jasnych :) i buciki motocyklowe na jeans :D nie żebym fantazjowała na temat kobiet. Ja tak nieraz jeżdzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnuc Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 I zapomniałaś jeszcze o krótkiej kurteczce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 skórzanej oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 dokładnie, i to te złośliwości padają w 90% od śmietanki tego zacnego forum uuu istnieje taka grupa? :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na głownej stronie forum w zadnym dziale nie ma takiej grupy, wiec ......No chyba ze głeboko ukryta ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi