janek dzbanek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam, pogoda sprzyja, dużo jeżdżę, więc opanowałem nową sztuczkę. Przydatna na zlotach:http://youtu.be/XSkFV9YFvA8 Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Janku, wyczaruj ich więcej i wpadaj do Polski, pokażemy Ci, jak zawartosć butelki znika w kasku (no, dokłądnie w głowie umieszczonej w kasku). U nas na zlotach to typowa sztuczka :) P.S. Mamy tu w planie konkurs na miss i mistera forum. Może wystartujesz ze swoją Panią z awatara (chociaż coś kojarzę, że pogoniłeś babsko bo kradło?). Edytowane 29 Października 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czaderska sztuczka! Janek - jesteś THE BEST :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Janek to jest gość który zawsze wydawał mi się the best! Nie pierdoli o jakichś mieszkaniach w bloku, nie przejmuje się tym że nie może gdzieś iść w majtkach albo może, robi sobie zajebiste tatuaże i smieje się z wszystkiego. Z niego powinniście brać przykład moi drodzy. Ps: Janek, koniecznie musisz pojawić się na jakimś zlocie w PL, poczarujesz coś dla nas :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 hehe dobry myk strategicznyzrobiłeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Sztuczka po prostu ogień :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 dobrze, ze przezegnales to wino. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Janek najebany a Sandy tuż, tuż. Edytowane 29 Października 2012 przez danielpotas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Daj jakieś tricki z murzyną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Janek najebany a Sandy tuż, tuż. Ha, ha, wszystko przez to że wpadłem na szatański (może dlatego się przeżegnałem?) pomysł żeby sobie plasterkiem zaklejać tatuaż "nie będę pił" i tak rozgrzeszony czasem se golnę...nie da się iść przez życie na sucho. Oj nie;) Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Janek to jest poziom hard, i nie dyskutujcie :biggrin: Przynajmniej podoba mi się jego podejście do życia, widać że jest szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi