Staszek_s Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A możesz rozwinąć myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A możesz rozwinąć myśl?Sędzia też mówił o stalinowskich metodach CBA :biggrin: , ale chyba mało wie działaniu ówczesnych służb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Łysy nie zrozumiałeś tego co się mówi do ciebie.Być może nie było tego na testach...Wyślij może i moje zgłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligier09 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam nie chcialem zakladac nowego postu wiec sie podczepiam.Po zmianach przepisów na prawo jazdy posiadam prawo jazdy na czas określony za pare miesiecy konczy mi sie data waznosc prawka i mam zapytanie czy nie bede mial problemow z przedłużniem prawka na motor poniewaz nie mam jeszcze okreslonego wieku cy beda chcieli mi wlepić prawko A2?czy wystarczy zrobic badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 badania to trzeba zrobić posłom i premierom naszego Panstwa czyt.tusk, bo wiekszosc tych osłów nie powinna być tam gdzie są i miec pienidzy tych ktore mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A "ufać, ale kontrolować" to nie jest stalinowskie powiedzenie?Akurat autorem tej złotej myśli jest Lenin. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGYM Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam nie chcialem zakladac nowego postu wiec sie podczepiam.Po zmianach przepisów na prawo jazdy posiadam prawo jazdy na czas określony za pare miesiecy konczy mi sie data waznosc prawka i mam zapytanie czy nie bede mial problemow z przedłużniem prawka na motor poniewaz nie mam jeszcze okreslonego wieku cy beda chcieli mi wlepić prawko A2?czy wystarczy zrobic badania Nie powinni Ci cofnac uprawnien. Cytuj Adam Sylwanowiczhttp://www.gymkhanap...am/miszcz-adam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Sherman, a gdzie to zweryfikowałeś? Bo w necie równie często wskazują na Stalina, jak i Lenina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 a ja tam s*am na te ich pomysły :) jak jest ograniczenie to się stosuję ;) nie będę darmozjadów dorabiał ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 tylko czemu takie poyebane ograniczenia robią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) tylko czemu takie poyebane ograniczenia robią ;)Zasadniczy problem w kontekście zabierania prawo jazdy za dwukrotne przekroczenie to absurdalne ograniczenia do 10km/h na osiedlach albo trzydziestki w lesie gdzie kiedyś były prowadzone roboty drogowe. W normalnym 90 w polu i 50 w zagrodzie to przekroczyć o 100% trzeba świadomie. Nie żeby mi się nie zdarzało tylko wtedy nie będę miał do nikogo żalu że mi zabiera na 3 miechy uprawnienia na ochłodę, a przy dojeździe do garaży 25km/h (na dziesiątce :sad: ) to by mnie chyba uj strzelił. Edytowane 4 Lutego 2013 przez ryhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ale po co piszecie takie głupoty? Myślicie, że ktoś stanie na drodze osiedlowej z fotoradarem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na osiedlowej jeszcze nie widziałem ale na czasowym ograniczeniu do 30km/h suszarkę spotkałem więc nie są to głupoty tylko standardowe działania szeregowych funkcjonariuszy duszonych przez przełożonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Muszą biedacy jakoś na premię zarobić... szkoda że naszym kosztem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Szkoda gościa http://motoryzacja.i...dzi,1913073,324 Muszą biedacy jakoś na premię zarobić... szkoda że naszym kosztem...Patrząc wyżej na tego awatara to chyba się jakiś portal dla metroseksualnych robi :dry: . Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi