KarolaS Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 "5) 3 zdjęcia - a) sylwetka cała w stroju w którym jeździsz na moto, b) zdjęcie sylwetka w normalnym ubraniu, c) zdjęcie motocykla. " juz myslałam, ze napiszesz c) zdjęcie sylwetki bez ubrania ! ale się ubawiłam hehe :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Masz przecieki? poka... :biggrin: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Matko ile to zachodu......mogą byc fotki z komorki? P.s. Ujeżdżam Ducati czaerwone :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ufff w ostatnim momencie pozbyłem się sprzęta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No chłopaki, pucujcie sprzęta (motongi w sensie ;) ) i się zgłaszajcie! Zakupię i powieszę w garażu :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ufff w ostatnim momencie pozbyłem się sprzęta :) heheh weź od żony :cool: i możesz startować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 nie e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie e Do odważnych świat należy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie eNie bądź jak Raffaello :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hmmm, zachodu trochę jest, ale czegóż się nie robi dla sławy :laugh: Mam nadzieję, że dane mi będzie sobie pooglądać ... Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molly Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hmmm, zachodu trochę jest, ale czegóż się nie robi dla sławy :laugh: Mam nadzieję, że dane mi będzie sobie pooglądać ... Eh, nie podejrzewam Panów aż o taką odwagę :biggrin: Cytuj Realizacja marzeń w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulaS Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Eh, nie podejrzewam Panów aż o taką odwagę :biggrin: widocznie potrzebują dodatkowej motywacji hahahaha nie sądziłam, że są tak wstydliwi buhahahaha :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Bo ja jestem taki dziecinny i nie pewny Siebie. -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 widocznie potrzebują dodatkowej motywacji hahahaha nie sądziłam, że są tak wstydliwi buhahahaha :icon_razz: Moze nie o to chodzi ???Niby skad maja wziac nagle fotki bez ubrania ? ( w sensie wierzchniego )Z wakacji z dziecmi i zonaami ?Poza tym tuz obok jest temat o stejkach, klacie i cwiczeniach wiec jak sie do tego beda mialy miesnie piwne :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Yuby będzie musiał zrobić 12 różnych zdjęć żeby powstał kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi