_Ra_ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Lotnisko Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 LotniskoMożesz coś przybliżyć - da się pojeździć? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A co jest pod Legnicą? no dobra, trochę źle się wyraziłem, 150 km od Wrocka jest Stary kisielin, nic specjalnego ale lepsze to niż rondo :P pierwszy z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 jeśli chodzi o mnie to każdy tor jest dla mnie fajny. Nawet gdyby powstało kilka takich małych torów jak kisielin był by to milowy krok w dobrą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ech... A już myślałem, że niedaleko powstało coś jak Biała P. A tu dalej pozostaje obrać kurs na Jesenik na drogową namiastkę toru... Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nitka w Białej P zostanie zmodyfikowana. Zobaczymy czy na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie rozumiem skąd takie narzekania na małe tory jak np. Stary Kisielin. Takie małe są wg mnie z wielu względów bardziej atrakcyjne. Pomijając fakt, że dla prawdziwych asów są zbyt wolne, to same zalety.A w Białej zmieni się nawierzchnia, czy linia? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 raczej linia... przecież organizatorzy treningów, nie są właścicielami obiektu - to jest lotnisko. Dzisiaj tam są a jutro ich mogą wywalić... Nie będą inwestować raczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Przecie w Białej nie było żadnych betonków... no chyba, że masz na myśli te plyty betonowe zamiast ancfaltu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Rozmawialem ostatnio z Radkiem Prządką i mówil , że bedą najprawdopodobniej zmieniać nieznacznie nitkę toru ponieważ część z obecnie ujeżdźanej prostej przez motocyklistów bedzie użytkowana przez samoloty...Przypomnieli sobie , że mają lotnisko, cholera... Ponoć Burmistrz Białej popiera inicjatywę treningow więc ich a raczej nas nie wywalą...Oby...Ja osobiście lubie tam przyjeźdźać. Naprawdę tania alternatywa do wyjazdow zagranicznych czy do Poznania... Edytowane 17 Lutego 2013 przez gregor600rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no pewnie, ale wiesz politykom lubi sie zmieniać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Rozmawialem dzisiaj z kilkoma gośćmi ktorzy latają w Bialej. Impreza się rozkreca...Zbrojenia ida pelną parą:Quickshiftery , Ohlinsy, Powercommandery... Zmiana motocykli...Nie wiem ile zglosi sie 600cm3 wiem natomiast , ze litrow bedzie minimum z 40 szt. w wyscigu. Zapowiada się nie zły Dźihad:)CCC czyli cena czyni cuda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ciągle próbuje znaleźć tam tor na planie, ale jakoś mi się nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ja też neintety :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To nie istotne, czy możecie to znaleźć na tym zdjęciu, czy nie. Tor będzie, bo ze dwa tygodnie temu Michalczewski dostał kasę, którą potrzebował na jego skończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi