panbalagan Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam, proszę was o namiary na dobre i tanie do 600 zł buty na crossa/enduro.Może ktoś takich używa i ma jakieś opinie albo coś gdzieś słyszał godnego polecenia itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 mam oneal uzywane w dobrej cenie , kupilem i okazaly sie za duze , dlug. wkladki 30cm . firma oneal Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ja mam na sprzedaż fimy FLY 42 rozmiar praktycznie nowe z zestawem klamer zamiennych ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W tej chwli możesz szukać shifta po promocjach. To tańsza linia Foxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 o'neal,shift,fly, czasami thor to są firmy tańszego a jednak spełniającego normy obuwia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrke Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 "wsiadałem" w sklepie w buty o'neala i szczerze nie są one najlepszej jakości, materiały nieprzyjemnie, przemakalność duża, a i cena nie powala.Trafiłem na allegro Gaerne GX-1 w dobrej cenie, prawie nówki i w porównaniu do O'neali jakość jest mega, a i w wodzie można postać kilkanaście minut bez przemakania. co do o'neal, przymierzałem model jakiś tam Monster Energy za 700, a za swoje zapłaciłem 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Nie zgodzę z wypowiedzią, że O'neale są kiepskiej jakości. Oczywiście, są buty o jakości o wiele wyższej (np Gore-texowe SIDI), ale też i ich cena jest o niebo wyższa.Te są naprawdę niezłe za w sumie dość przyzwoite pieniądze:http://allegro.pl/bu...2745879502.html Edytowane 30 Października 2012 przez Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) But terenowy żeby był wygodny musi mieć zawias, i tu nie ma gadania. Zainteresuj się tymi http://zoneparts.pl/...n-tx-z-zawiasem. Kolega w takich jeździ, i nieraz po całej niedzieli nie narzeka żeby go coś uciskało czy coś podobnego. Forma robi dobre buty, mimo że nie są tak lanserskie jak Alpinestarsy czy Sidi. Nie ma do nich problemu z częściami i naprawdę dają rade. Myślę że jak dobrze pogrzebiesz po necie to znajdziesz za 700 taki but. Tylko wcześniej koniecznie przymierz w jakimś sklepie na nodze bo numeracje są poj**ane dość. Edytowane 30 Października 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 również niezgadzam się na złe gadanie o firmie O'neal śmigałem przez jakiś czas ich w obuwiu i jak dla mnei wygode i normy jak i cenowo spełniają lepiej od shifta czy thora... Kolega Rafael podał dobry przykład ładnych butów mój ojciecśmiga w bardzo podobnych też firmy formy na zawiasie i bardzo je sobie chwali ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) ja w 2006 roku kupiłem buty Forma, proste - bez zawiasów, metalowych klamr czy wyjmowanego środka i mam je do dziś! Dałem wtedy za nie cale 500 zl co w tamtym czasie wydawało mi się ze place za nie majątek, używam je do dziś, choć mam druga parę butów to jakoś nie mogę się ich pozbyć :) Edytowane 30 Października 2012 przez Katsumoto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W formie płacisz za jakość, nie za markę i to daje dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKERX Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja tez jezdzilem w formie jakies 3 sezony, Do tej pory jej mam i nadal sa w dobry stanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinky Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam, jakie mozecie polecic buty enduro tak do 500zł, znajde cos w miare dobrego? buty firmy axo boxer, fly maverik ktoś posiada i moze sie na ich temat wypowiedziec? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doti Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 FLY MAVERIChttp://www.motocyklowy.pl/buty-cross-fly-maverik-kolor-czarny-,10361.html W tych pieniądzach to naprawdę świetne buty. Przede wszystkim wytrzymałe do tego nieźle chronią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafo_1 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Sam używam Fly Maverik , tylko że w malowaniu niebieskim i i ogólnie jest spoko, wytrzymałe i nie niszczą się. Jedyną wadą jest to, że ta blacha na czubku rdzewieje, ale spokojnie można odkręcić i pomalować. http://motorafik.pl/p/1544/556/buty-fly-racing-maverik-czarne-cross-quad-atv-buty-off-road.html Cytuj Sklep motocyklowy - motorafik.plKaski, odzież, akcesoria motocyklowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi