atego815 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Może już widzieliście na Wykopie, Fejsie, albo innych. Ale dla przestrogi i większego nagłośnienia wrzucam. A tu wypowiedź naszego Kolegi, którego to spotkało.Witam wszystkich, w dniu wczorajszym zawinęli mi kierunkowskazy, na początku myślałem, że ktoś po złości wyrwał przechodząc obok moto (codziennie zostawiam go w tym samym miejscu pod pracą), jednak jak się okazało to inny motocyklista je sobie przywłaszczył. Nie chodzi o odzyskanie straty (bo to śmieszne pieniądze) ale o sam fakt, że takie buractwo trzeba tępić, dlatego chociaż gościowi wstydu narobie. Moto to chyba Kawasaki Ninja, nie wiem który rok, rejestracja GWE, cyfry nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Tutaj filmik: Co za szmaciarz :mad: Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Ramone Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 szkoda ze blach nie da sie odczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwikol Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Chłopaki na M3M dopatrzyli się że to najprawdopodobniej GWE. Niestety samego nr nie odczytał nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Prawda jest taka, że jeśli ktoś widzi motocykliste w pełnym ubraniu, który kombinuje coś z moto, to nie zareaguje, bo myśli że to jego. (pomijam kogoś kto wie czyja to maszyna) Nie mówie już o kradzieży całego motocykla. Będzie go pchał i jeszcze zapyta przechodnia czy mu nie pomoże, bo aku padło i musi zapchać i wsadzić na busa kumpla. A człowieczyna niewinny pomoże zajumać i jeszcze pożyczy szerokiej drogi ;) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 co sie dzieje w tych czasach rpzesada.. znajomemu kiedyś zarombali zakrętki od zbiorniczków bo miał yamahy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Co on je urwał czy jak,bo nie czaje.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wild Hog Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A to złodziejaszek.... ale i tak coś długo gmerał, ponad dwie minuty.....kutas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jakiś szczoch na NSR-ce. I tak mu tłok niedługo ebnie i bedzie musiał głąb wyrzygać 2 tysie za nowy zestaw :laugh:Zawsze to jakies pocieszenie . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 No co ty Janosik przeciez to "nindża" ;) Sku...ństwo ale co zrobić... Piękny kraj tylko ludzie k*rwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nindża ? Chyba 125 . Wyglada na wage piórkową ale sie nie przyglądałem dlużej . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nindża ? Chyba 125 . Wyglada na wage piórkową ale sie nie przyglądałem dlużej . zx6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Masakra... obczajał, szukał kamerki, a tu go inna wzięła. Tempo miał nieziemskie! Jeszcze miał czas przymierzać czy jemu będzie pasowało! Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi