slusar_o2 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) A tak w ogóle fajna ta książka. Niby wszystko się dubluje z innymi publikacjami, ale tu jest tak wszystko zwięźle i bez zbędnego lania wody. No i te foteczki. Edytowane 22 Września 2012 przez slusar_o2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mniejsza o stopy na podnozkach, a książka fajna, tylko szkoda, że nie ma polskiego wydania... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 chyba widzialem kiedys cos podobnego w empiku ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://allegro.pl/sport-riding-techniques-how-to-develop-real-world-i2603006037.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Zakupiłam - lubię mieć wszystko na papierze :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A, no to jesteśmy jedynymi klientami ;-) Też lubię mieć takie rzeczy na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A, no to jesteśmy jedynymi klientami ;-) Też lubię mieć takie rzeczy na papierze. :lalag: Zwłaszcza na jesienno-zimowe wieczory :biggrin:. Btw, ja jeszcze nie otrzymałam przesyłki, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) No ja też jeszcze nie, ale zakupiłem wczoraj dopiero. Lokalizacja: Londyn. To może trochę tłumaczyć :D Edytowane 2 Października 2012 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ooo, to ja już dobrych kilka dni temu kupiłam, ale w aukcji jest adnotacja, że czas oczekiwania do 16 dni. Trochę długo, ale Londyn daleko :icon_mrgreen: :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 polecam takze Hough David L - Motocyklista Doskonaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Tak, na pewno można dowiedzieć się tam ciekawych rzeczy, np. jak bezpiecznie dojechać całą watahą na zlot w Pcimiu Dolnym. Nie ten temat :banghead: ! Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No i trzeba dodać, że ta książka jest totalnie nieadekwatna do warunków polskich - bo niby jak śledzić uważnie zachowanie jelenia pasącego się w przydrożnym rowie (o czym pisze autor), skoro 90% uwagi kierowca poświęca na wypatrywanie dziur, kolein i innych "bonusów" typu błoto wyniesione z budowy albo pola ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seenji Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mówicie co chcecie, ja dowiedziałem się stosunkowo dużo :)Przykładowo - skręcanie. Zawsze starałem się przechylać wraz z motorem, jednak dopiero teraz dowiedziałem się, że pozycja głowy powinna być inna niźli moje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 A właśnie z tą głową jest dziwnie. Bo z jednej strony radzą, żeby trzymać głowę tak, żeby linia oczu była poziomo (zgodzę się, że to pomaga oszacować prędkość, położenie względem krawędzi i osi drogi itd.), z drugiej strony taka porada przestaje działać w momencie, gdy zaczynasz się bardziej "składać" w zakrętach - bo jak jesteś mocno pochylony, to próba utrzymania linii oczu poziomo kończy się nienaturalnym ustawieniem karku, automatycznie napinasz mięśnie i masz pozycję "przekoszoną". Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 @Sherman, wyobraź sobie pozycję w zakręcie profilowanym ujemnie ;) Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi