PRZEMA Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Pochwale sie nowym nabytkiem.HONDA CBR 929RR 2000r z przebiegiem 37tys.Parę fotek podglądowych :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Czemu nie 954 Ty mi powiedz lepiej... :angry: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Czemu nie 954 Ty mi powiedz lepiej... :angry: Nastepna bedzie 954 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ale po co się bawić w półśrodki? SC57b i można zapomnieć o szukaniu następcy :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Fajny sprzęcik. Szwagier miał żółtą osę. Jako pasażer miałem przyjemność pośmigać.Czaasem w garażu posiadywałem, bo trzymał u mnie przez zimę. :)Fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Najlepszy z możliwych wyborów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 SC57b i można zapomnieć o szukaniu następcy :)W Polsce w ogóle ktoś takie sprzedaje? Chodzi o wersję B. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 W Polsce w ogóle ktoś takie sprzedaje? Chodzi o wersję B. Jest jedna, po mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dokładnie jak napisała Domiiniika ;)Najlepszy wybór! - przekonasz się z czasem;)Szkoda tylko że nie Erion ;)Niech służy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 W Polsce w ogóle ktoś takie sprzedaje? Chodzi o wersję B. To nic innego jak roczniki 06-07, jest tego trochę. I nikt mi nie wmówi że 929 jest lepsze :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Gratuluje. 929 może i ma swoje lata ale jest w stanie objechać SC57B z palcem w pupie. Zabierz ją na tor. Bedziesz miał zabawe. Uważaj na alternator. Przy glebie potrafi narobic szajsu. Edytowane 21 Września 2012 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 do 929 polecam zaraz na starcie wrzucić -1 i powiedzmy +2 na tył i moto robi się przekozak... 954/929 mimo kilku mankamentów są dla mnie jednymi z fajniejszych sprzętów na jakich jeździłem. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 uwielbiam te maszynki, ale póki co za wcześnie na litra :dry: a nie wierzę że "kupie litra i będę powoli jeździł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jak dla mnie 929 ładniejsza od 954. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montecarlogsm Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 dobra rzecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi