songoku Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 może jajka im sie gotują i sobie wietrzą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dokładnie, mimo wszystko dalej nie wiadomo dlaczego wystawiają nogę, oprócz Jorge.juz nawet w ama wystawiaja :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 No to trzeba będzie wystawiać. Była swego rodzaju moda na kolano to teraz będą buty dziurawić. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6pnJuzhUZxw&feature=youtu.bestudiowac w zimowe wieczory ruchy dlonia i palcow :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 sprzęgło antyhopingowe pracuje pełną parą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To w ogóle są jaja. Nie ma sportowych klamek, nie robi zakładki, a sprzęgło obsługuje całą dłonią. Takie filmy powinny być zabronione. ;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 I używa jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 hahahaha a przecież wiadomo, że nawet na radomiu jeździ się TYLKO dwójką Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Przecież jedyna służy tylko do ruszania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 I to wyłącznie z ładunkiem lub pasażerem. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Oczywiście, że od razu nie można, ale czy nie wydaje Ci się, że przesadzając z tym podejściem zmierzamy w kierunku bicia piany? Każda przesada jest niezdrowa. Chodzi o to żeby wiedzieć po co się robi pewne rzeczy, natomiast proste przekładanie tego co się widzi u top-ścigantów na przykład to jest właśnie wirtualne bicie piany. Pierwszy z brzegu przykład to sposób trzymania zewnętrznej stopy na podnóżku. Corser pokazuje dlaczego trzyma się śródstopiem i czym grozi (oczywiście na tym etapie nauki) trzymanie przy obcasie, ale oczywiście na forum jest szydera, bo przecież na fotach widać że Stoner trzyma obcasem, a tu Stonery same. Świetny filmik - bardzo dziękuję za wrzutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Obejrzałem sobie ten filmik z Corserem tylko raz, ale wydaje mi się, że on właśnie namawia do trzymania tuż przed obcasem (śródstopie, to to miękkie zaraz za palcami). Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Panowie jest jakas szansa na dołącznie tłumaczenia do filmiku z Corserem?Fajnie temat się rozwija :) a że jestem fanem amatorem to z uwagą śledze każdą wskazowkę.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Z racji wykonywanego zawodu czuję się wywołany do tablicy... tylko jak to zrobić, żeby miało sens? Najlepiej napisy by było chyba wkomponować. Tylko czasowo nie wiem, czy dam radę przed świętami, bo mnie przywalili lekko robotą... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Z racji wykonywanego zawodu czuję się wywołany do tablicy... tylko jak to zrobić, żeby miało sens? Najlepiej napisy by było chyba wkomponować. Tylko czasowo nie wiem, czy dam radę przed świętami, bo mnie przywalili lekko robotą... Robota nie zając, nie ucieknie. Rób napisy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi