amnezja Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) http://oldtimers.hos...id=15&Itemid=20 Wybieracie się? Jak wyglądała zeszłoroczna weryfikacja ograniczenia pojemności wjeżdżających?Okazuje się, że chyba swoją 500tką nie wjadę :mellow: A miałam ochotę.. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez amnezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikel54 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ja jadę ,wręcz muszę choćby ze względu że mam tylko 30km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 amnezja wjedziesz :) przecież CB500 to turystyk a nie skuter czy motorower :wink: Poza tym jakby nie wpuścili amazonki na własnym rumaku, to byłoby to przegięcie :banghead:Pewnie też się pojawię, ale na jeden, góra dwa dni :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Będę i liczę, że razem coś wypijemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Marecki_ dzięki za pozytywne wzmocnienie :bigrazz: Bedę zatem. A i :flesje: chętnie z wami chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Przemek elegancko, ja planuję tym razem od początku do końca Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Też się wybieram. Dawno mnie tam nie było - mam nadzieję, że przez te 3 lata nic się nie zmieniło :icon_twisted: Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 no ja tez sie wybieram ;-) no dokladnie nic sie nie zmienilo ;-) lepiej sie wyspac pare dni juz przed ;-) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Hehe to popijemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 I jak ? Ktoś mnie zobaczy w koszulce forumowej to wołać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 i jak wrazenia po zlocie ?? wg mnie bylo super , tutaj kilka moich fotek : https://picasaweb.google.com/104307264107534935792/Krotoszyn1719Sierpnia2012r?authkey=Gv1sRgCIy-sYjQmIH8vwE# film wkrotce Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikel54 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Riko Ja z piątku na sobotę chociaż położyłem się o 3 to nie dało się zasnąć ani na chwile.Tak leżąc myślę że niektórzy to na co dzień chyba nie jeżdżą wcale na moto tylko czekają na zlot w Krotoszynie .Żeby katować moto całe popołudnie i noc to trzeba być bardzo bardzo chory albo bardzo zakręconym +paliwo :biggrin: poza tym jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Riko Ja z piątku na sobotę chociaż położyłem się o 3 to nie dało się zasnąć ani na chwile.Tak leżąc myślę że niektórzy to na co dzieńchyba nie jeżdżą wcale na moto tylko czekają na zlot w Krotoszynie .Żeby katować moto całe popołudnie i noc to trzeba być bardzo bardzo choryalbo bardzo zakręconym +paliwo :biggrin: poza tym jest OK. I to się właśnie zlotem nazywa :D. Oby tylko chłopaki między namiotami nie latali to wtedy jest OK. Żałuje że mnie nie było, ale niestety fura kapryśna i ten weekend akurat miała ochotę w garażu spędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mi się tam fajnie spało ;) a Aprilki to aż chęć słuchać bez tłumików :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 no zlocik udany na maxa ;-) teraz do leby zeby pogoda dopisala ;-) bo to jest calkowicie cos innego niz w krotroszynie nad morzem i spokojniej filmik : Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi