Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Września 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak mi się wydawało. My wyjeżdżaliśmy ok. 16 i nie było już zupełnie nikogo od nas w ośrodku. Diabeł, z oklejonego zrobiłem fotkę główną na profilu FM :)Dzięki za zdjątka z niną, na jednym wygląda, jakby piła ze mną :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pewnie, że wróciłem. Zjadłem snickersa i mi przeszło Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 teraz skojarzyłem po spodniach rozdartych ;) Gdzie się tak chłopak urządził ? Ci z 5tki go dopadli ?Waldi odpi..l się od mojego domku nr 5 :angry: :biggrin: :angry: bo dam Twój adres Michalowi... a jak On Cię dopadnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Waldi odpi..l się od mojego domku nr 5 :angry: :biggrin: :angry: bo dam Twój adres Michalowi... a jak On Cię dopadnie to... Przynajmniej każdy ich zapamiętał :) Cosmoo szarlotka była, w sklepie, ponoć całkiem smaczna, a jak chciałeś z lodami to do domku nr 5 następnym razem zapraszam :0 Przemek, wszystko wszystkim ale w niedzielę to się w domku nr 6 obudziłeś, coś Ci się nie spodobało w starym miejscu zamieszkania? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ej bo ja nie kumam szydery z tym domkiem numer 5, chodzi o to że tam geje mieszkały?W sumie fajnie wystylizowani chłopcy.Buzia. Nie pamiętam imienia ale jeden z nich świetnie ruszał tyłkiem w tańcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Przemek, wszystko wszystkim ale w niedzielę to się w domku nr 6 obudziłeś, coś Ci się nie spodobało w starym miejscu zamieszkania? :)Moze potrzebowali troche prywatnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Przesadzasz Yuby, nie byłem aż tak wulgarny Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ale spodnie to mogłeś zostawić mi w posagu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Teraz za każdym razem gdy będę je ubierał przed oczami będę miał Borki Edytowane 24 Września 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Teraz za każdym razem gdy będę je ubierał przed oczami będę miał Borki Jesteś jeszcze w stanie je zalozyć? :laugh: cos jeszcze z nich zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jedna nogawka cała :) ale za to widać bokserki i męskie udo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Miło było spotkać ponownie: ............................... i ....................oraz...........itd. Miło było poznać: .........................i jeszcze............itd. Podziękowania i do następnego :). Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Wiem, cały czas czułem Twój wzrok na sobie Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroW Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Wyjechałem w sobotę wieczorem i teraz dopiero sobie uświadamiam ile mnie ominęło... :banghead: :wub: :blink: :biggrin: :wink: :ohmy: :excl: ;) :)Jak z tym żyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 hejka....a ja podziękuję za klimat :cool: ...(nie mylić z pogodą) .....wiadomo tworzą go ludzie....LUDKI KOCHANE ..powiedzmy to- było zaje..iście!!!Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia w kolejnych Borkach....tradycyjnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi