przemek3578 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Myślę,że dolecę na 17a :cool: ..... no więc niestety mnie nie będzie ..... mam nadzieje że Yubus wykorzysta dobrze Moje miejsce w Pokoju :D Bawta się dobrze .... KLAUDIUSZ ale z CIebie .... :icon_razz:praca,praca... :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jestem już po rozmowie, a więc tak :zarezerwowałam 20 domków i tyle pokoi ile osób się zadeklarowało.śniadania dla osób które chciały również są zaklepane. Jest możliwość zrobienia dysko błysko- koszt 100 zł, muza będzie puszczana z laptopa więc i płytki i mp3 będą podchodzić.Koło 18 będę dzwonić do Pana który oraganizuję tzn puszcza muzę by dowiedzieć się ile by chciał za to by zostać wodzirejem naszej a właściwie waszej imprezy.Z mojej strony to chyba już wszystko na tą chwilę. Miłej zabawy :) Teraz to dopiero lista się pier*oli ;) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Co tam lista... kto będzie to będzie a kogo nie będzie to niech już żałuje!!! :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Na 100% będzie zajebiaszczo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 mała zmiana . Dwóch bikerów się wykruszyło więc zamiast jednego domku + 1 pokój zamawiam 2 pokoje ( drugi dla foressta) . Po korekcie : Pokoje:Yuby 2os pokój + sniadanie (2 doby)PaulaS+KarolaS+Gula- 3x śniadanie (2 doby)Cosmo+1- 2x sniadanie (2 doby)OlsenDominik Szymański+ 1- 2x śniadanie (jedna doba)Belgu +1- 2x sniadanie (2 doby)Molly- 2x śniadanie (2 doby)Shuy- 2x śniadanie ( 1 doba)Zbycho - 1 śniadanie. Śpię sam, bo zabijam chrapaniem. Przyjeżdżam w sobotę.Badger- śniadanie na dwie doby. Z założenia śpię sam. A jak Klod ściemnia jak zawsze, to nie biorę ani aparatu ani plandeki_Pablo_ + Dudinozor - 2x śniadanieForesst + 1 - 2x śniadanie Domki:Grass + Azbest, dopisuję - Marzka (bierzemy domek, zanosi się na śniadania 2x dla trzech osób - jak przyjedziemy, to będziemy, jak nie, to... )Hala + Szubert Mag Śl + Bosun + 2x śniadania dla czterech osób 1 domekmmm757- cały domek- od sobotyPrzemek3578 + 2xśniadanie do łóżka i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. (domek 4osobowy)Saul, przemek96 - śniadanie x2, Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie, barteck_street - śniadanie x2- 1 domek Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osóbczesiu240288 - śniadanie x2Pozytywnie Zakręcony WariatszakimodekGreedo 2x śniadanie Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x2michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dniRAFAL + 2x śniadaniegronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )motonitwroc + śniadanie x2niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?Peterek Waldi śniadanie x2KZ śniadanie x1 (jedna doba) Dodatkowo zarezerwowałem sale konferencyjną, poprosiłem o wykład jednego eseistę.Użytkownik Badger edytował ten post Wczoraj, 23:21veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 poproszę zarezerwować dla mnie też miejsce w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzawad Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jak ktoś rusza ze stolicy, to my sie ustawiamy dziś 15:30 pod "Cafe 66"-ul. Prymasa Tysiaclecia 74 (tuż za "Liberatorem"). I wypadamy na A2. No to do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no nie wiem, nie wiem. Niby słońce, ale to jednak ciągle poniżej 20 stopni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Tak jak wczoraj... Jam jest rad, ważne, że nie pada Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Do Morg, a potem przebić się do Mszczonowa. Ważne, żeby ominąć Raszyn Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Tamtędy już jechałem, czas poznać nowe trasy. Za rok jadę przez Poznań. Masz raptem 40 km krócej, zobaczymy kto będzie pierwszy. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 zapraszam przez Rybnik . Polecimy razem :crossy: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Przykro mi ale odpadam. Proszę o skasowanie z listy mojego pokoju.Sorry, że tak późno informuję ale chory jestem :(Bawcie się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Oj Belgu... Nie wiem czy Ci kiedyś to wybaczę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Przykro mi ale odpadam. Proszę o skasowanie z listy mojego pokoju.Sorry, że tak późno informuję ale chory jestem :(Bawcie się dobrze... Piotr ja wezmę Twój pokój, i chyba dziś będęAle domek też może byc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Yamaha odpaliła bez problemu. Wyruszam w ciągu godziny. Jadę przez Grójec i Nowe Miasto nad Pilicą lub Białobrzegi. :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi