Gość Visuz Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 shuyale to kupiles tylko na podstawie fotek? Póki co, jest to chyba zgodne z prawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Bez przesady. Pojeździłem nim trochę, ale szczerze mówiąc nie ufam sobie w tej branży. Kupno na podstawie fotek niewiele by zmieniło, a w weekend ciężko znaleźć mechanika do sprawdzenia zakupu. Z drugiej strony gdybym zwlekał, to pewno odłożyłbym zakup do przyszłego roku a potem do nigdy. Gdyby nie to, że w niedzielę nie pracują banki to już bym go przywiózł, ale dopiero w czwartek będę mógł się po niego wybrać. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Póki co, jest to chyba zgodne z prawem?he hemasz jakis problem? Bez przesady. Pojeździłem nim trochę, ale szczerze mówiąc nie ufam sobie w tej branży. Kupno na podstawie fotek niewiele by zmieniło, a w weekend ciężko znaleźć mechanika do sprawdzenia zakupu. Z drugiej strony gdybym zwlekał, to pewno odłożyłbym zakup do przyszłego roku a potem do nigdy. Gdyby nie to, że w niedzielę nie pracują banki to już bym go przywiózł, ale dopiero w czwartek będę mógł się po niego wybrać.mam nadzieje ze jest oki ze GS sie znajdzieto bedzie dla zony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 he hemasz jakis problem? Każdy ma jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ona nie z tych, co to boją się żon..... a poza tym, przeciez moze ich zdepilowac w komplecie :laugh: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ...z tego co pamiętam z disko-błysko (na które się wbiliśmy i finalnie przejeliśmy :D ) z zeszłego roku ...to (wnioskując po rozwieszonej reklamie) ...didżej był z tomaszowa mazowieckiego ... :D ...chyba ten: http://www.djtomaszow.pl/ ...kurde srogo :D ...my z brajdakiem kombinujemy coby wpaść na pt-sb .......ale mamy wesele kuzyna w sobotę i małej wiary jestem coby się udało... pozdr,wWesele powiadasz .... kuzyna powiadasz .... ...tematu komunii jeszcze nie miałem na korepetycjach u Klodzia :D ...ale chrzciny już za pasem :D :D :D ... :D pozdr,wKomunia za Rok ..... 12 Maja :D Bandytom w Borkach łamią się klamki albo padają sprzęgła.Nie klamki a końcówki klamek :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Oby się sprawdziło Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Spoko, jak nie to Yuby stawia flachę burbona :cool: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Zaręczyny z Kingą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jak pogody nie będzie nie pogardzi się nawet wódką :P ... tylko zmrożoną :cool:Można zrobic nawet Kociołek Panoramiksa :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie wszystko kręci się wokół dup, ale nie ukrywam że ma to związek.....Może i Kinga wpadnie.Pępkowe? Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czyli stawiasz wódkę bo sie nie zgodzi? Zagmatwałeś coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po ostatnim weekendzie znowu się zbliżyliśmy.Z okazji każdego zbliżenia chcesz stawiać wódkę? Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Urodzinowo z okazji wejścia w wiek chrystusowy polejesz wszystkim napotkanym na swej drodze w Borkach :] Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie chcę za bardzo spamować, ale nie wierzę w wódkę. W miniony weekend miałem pić mojito i tanie wino. Piłem piwo z Lidla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi