KarolaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 cudeńko :biggrin: aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sponsi Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Nio ładna ;DJak dasz na imię? Może Limonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Myślałem o shreku ;) ale limonka też pasuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sponsi Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Shrek hmmm jak traktor. To już lepiej Fiona ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho6 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Na moje potrzeby w zupełności wystarczy, nawet bez j*bania od świateł do świateł :]Ważne że jest !Gratując życzę szerokości. Cytuj Od lat najmłodszych, lat dziecinnych, Żyć, ani patrzeć tak jak inni nie mogłem. E.A.POE Moja bromba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 marzy mi się taka tylko zx10r he, sam do końca już nie wiem czy bardziej pragnę sporta czy turystyka he Ale kawka piękna.Ile taka 250-tka kosztuje? bo moja pani może będzie takiej szukać na pierwsze moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Chłopaku to jest dycha :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 chyba zmęczony jestem, ktoś mnie zmylił komentarzem o 250 hehe w takim razie maszyna na szóstkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Na dziesiątkę :) Jedyny z japońców którym nie jeździłem, ładniutki, po bułeczki do sklepu zajechać, po mleko, ale po jajka to już nie, bo żółtka mogłyby skorupki przebić przy odkręceniu gazu ;P Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zacny sprzęt. Sam od tygodnia rozglądam się za taką 10tką tylko szukam "czarnej" sztuki. Motocykl na prawdę piękny i jest czym odkręcić. Zapodaj sobie zaciski od SC57, stalowy oplot i potwora zatrzymasz natychmiastowo :D I jeszcze seryjnie montowany firmowy amorek mmm miodzio :biggrin: Nie ma lipy ! Szerokości :notworthy: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Zapodaj sobie zaciski od SC57, stalowy oplot i potwora zatrzymasz natychmiastowo :D Wrzuc jakieś info dokładne, kto jaki i kiedy robił taką operację ? i czy rzeczywiście warto dłubac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) Piękna sam myślałem o takiej wielkie gratki Edytowane 27 Lipca 2012 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Niestety, jednemu sąsiadowi się to nie spodobało i była mała draka... A co mu się dokładnie nie spodobało? Chciał tam spać czy jak? Jest jakiś przepis który tego zabrania? Ciekawe czy do rowerów też się przypierdala. Co za ludzie...Gratuluje moto i sąsiada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A co mu się dokładnie nie spodobało?....Gratuluje moto i sąsiada :DTo się nazywa zazdrość :cool: Żal mu dupe zciska, że stać go tylko na Jawe350 :D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 , stalowy oplotto niepomoze , zaciski do wymiany , najlepiej z zx14r albo zx6r , ewentualnie 1000rr z dystansem 5mm Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi