pelocik Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Wylądował ufoludek w mej klatce schodowej... Nie szukałem takiego potwora, stanął na mojej drodze w poszukiwaniu kolejnego motocykla. Liczne oglądane sprzęty utwierdziły mnie w fakcie, że wybór trzeba podjąć. A sezon uciekał nieubłaganie...i stało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Zajebisty... Teraz tylko przeglądzik, wymiana oleju i dzida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dokładnie tak jak napisał Rafael. Przegląd i dzida. Bo czas ucieka.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 to jest 250 ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Gratulacje :biggrin:! On(a) naprawdę stoi na klatce schodowej :blink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Gratulacje :biggrin:! On(a) naprawdę stoi na klatce schodowej :blink:.Co z tym dziwnego? :D Mój kolega trzyma Ducata 1098 w pokoju jako mebel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Oj tam na klatce ciekawe na którym piętrze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Gratuluję. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotnik Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 To sie nazywa dbanie o moto :) kaloryferek zamontuj tam jakis zeby nie miala zimno w nocy i kolderka nakryj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Gratulacje :biggrin:! On(a) naprawdę stoi na klatce schodowej :blink:. To była jej pierwsza noc. Zostawiłem na klatce schodowej, ponieważ nie mam jeszcze AC a nasza ochrona nie odpowiada za wszystko.. Niestety, jednemu sąsiadowi się to nie spodobało i była mała draka... to jest 250 ? :D Taak, to jest 250 dla dużych chłopców :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Gratki!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Osz w mordę, nie do ogarnięcia sprzęt....Ale chociaż będzie czym j*bać od świateł do świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Na moje potrzeby w zupełności wystarczy, nawet bez j*bania od świateł do świateł :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Niestety, jednemu sąsiadowi się to nie spodobało i była mała draka... Paliłeś gume na klatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Nie, kulturalnie wepchnąłem moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi