Koso Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Już od marca posiadam go i przejechałem ok 6 tys km i niebawem będzie na sprzedaż z powodu przesiadki na Cb 1000R, ale z supermoto to nie koniec do Hondy dołączy Ktm 690 smc R + filmik jak jest głośny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zajebisty motór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Qrwa , już myslałem że fałka . Jest jakiś rotax w układzie V2 ~700ccm w jakimkolwiek moto ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zajebisty motocykl chlopaku ;-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Hahahaha o ku*wa nawet alarm się włączył :laugh: :laugh:Supermoto zawsze robi wrażenie, pokonywanie winklów na SM to też przepiękna sprawa. Na ciasnych górkich dróżkach sporty wymiękają jak nic. No i ten dzwięk... :wub: :wub: Edytowane 23 Czerwca 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 nie no, panie, narobiłeś smaka :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Cholerka :D Kooosa moto. Sam się zastanawiam czy nie kupić takiego jako drugi do "zabawy". Miałem okazje jechać takim i na prawdę super motocykl. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) No ładny, ładny, nawet trochę za ładny jak na SM, żadnych rys, połamanych plastików, zeszlifowanych podnóżek :D Edytowane 24 Czerwca 2012 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ekstra! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pozazdrościć :wub: gratuluje :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Fajny sprzęcior :) przyjąłbym coś takiego na drugie moto :) Kolejny wybór widzę że też konkretny CB1000R, miałem okazje tym polatać, moc może łba nie urywa ale bardzo przyjemne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koso Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jakby ktoś był zainteresowany to jest na sprzedaż http://otomoto.pl/ktm-inny-690-sm-supermoto-ideal-f-vat-M3347497.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Świetne supermoto, jak bym wygrał w totka, to na pewno chciałbym takiego mieć w garażu, a tak na razie pozostaje płacić raty za moją cebeerkę :(. Życzę szybkiej sprzedaży. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi