ukasz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ostatnio chodzi mi po głowie taki pomysł, aby dorobić sobie do zegarów chromowane/polerowane aluminiowe/jakieś podobne kubki - póki co mam takie brzydkie plastikowe, połamane, więc zrobić z tym i tak będę coś musiał, więc nie ma co iść na łatwiznę :crossy: Pozostaje tylko problem jak/skąd/z czego to wykombinować... nie mam żadnego pomysłu.Może komuś z Was coś przyjdzie do glowy?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27297901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Dzięki za namiar - dokładnie o takie coś mi chodzi... gdyby tylko nie ta cena :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Myślę, że dobry tokarz dotoczy Ci na wymiar podobne "kubki" pod zegary po znacznie niższej cenie. Otwory na linki i przewody też zrobi, a jakby chciał jakąś kasę to zawsze możesz zrobić je sam. Także inicjatywa w Twoich rękach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Może rozmairem przypaszą Ci z innej Hondy albo banditaspróbuj pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Witamnie wiem, co było na allegro, bo mi się nie otwiera, ale Rozio zrobił sobie "kubki" wlasnie z aluminiowych czy tp. kubków kupionych w markecie. Wyciął denka i gra :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 To nie jest głupi pomysł. Jeśli to zrobisz z głową to może wyjść całkiem niezły efekt.Można kupić ładne wypolerowane kubki w marketach za niedużą kasę i pokombinować z nimi. Troche artystycznego podejścia i zegarki jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi