Lukasz25 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam smigam cr250 dwa sezony super się jeździ jestem mega zadowolony ,ale podoba mi się jazda 4t 450.I zastanawiam się nad crf450. i chciałbym poznac opinie uzytkowników lub osób które maja stycznośc lub co kolwiek wiedzą o tym motocyklu a konkretnie plusy i mnusy i Swoje opinie.A przedewszystkim awaryjność silnika ??Moze juz ktoś się przesiadl z 250 2t na 4t 450?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Utrzymanie sporo droższe, motocykl diametralnie różni się charakterystyką silnika. Reszta to prawie to samo co CR. Zależy czy lubisz 4T czy nie. Jeśli tak to bierz CRF śmiało tylko od xoś po roczniku 05 najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz25 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Moja cr troche szkoda sprzedać;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) nie wiem jaki miałeś przekaz wrzucając ten filmik , na którym nie wiedzę nic ciekawego; śmiem nawet twierdzić że do tego typu "ewolucji" nie potrzebujesz crossa :laugh: a odnośnie pytania to różnica jest diametralna zarówno w kosztach jak i w samej jeździe ,2t to całkiem inna bajka :biggrin: Edytowane 5 Czerwca 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 koszty są podobne, droższe remonty w 4t rekompensuje mniejsze spalanie, jak ci ta crka jezdzi bez problemu to daj se spokoj ze zmianą, lepsze wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz25 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Przekaz był taki zeby pochwalić się motorkiem jak zdrowo chodzi i wygladem ze zadbany ze zal sprzedac.Z checią obejrze pański filmik i ocenie umiejetności mam nadzieje ze potrafi mnie pan zaskoczyc jazdą a nie tylko geba pozdrawiam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpaprime509 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pytanie to jaki Wynosi Twój budżet na kupno i remonty :D bo 4t jak kolega powiedział wyżej wiąże sie z wiekszymi kosztami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajba1977 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 co do kostów w skali roku to są te same a 4t miej pali a jazda to latałem exc 300 teraz staram się latać crf 450 2007 i powiem tak jest bardzo wredna jak brakuje ci adrenaliny na 2t to 4t ją dostarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A mi więcej adrenaliny 2t dostarczało. Wczoraj kupiłem crf i szczerze mówiąc po tych opisach na forach to myślałem, że będzie naprawdę porządny dzik a specjalnego wrażenia na mnie na razie nie zrobił, zobaczymy co będzie jak trochę dłużej się z nim zaznajomię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi