Limo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Szukam osoby Najlepiej z okolic NDM co się wybiera do białej 28 IV . Mam wolne miejsce na pace auta ,a koszty transportu dobrze by było obniżyć. 1moto+1osoba Jakbyś miał taki dylemat na któryś termin w maju albo czerwcu to ja bym się pisał. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 mniejmy nadzieje że będę miał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Atakuje ktoś Białą w sobotę/niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a z pogodą szaleją... bedzie lać, nie będzie lać i co chwila inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Majówka ma być upalna, przynajmniej w prognozie długoterminowej. Swoją drogą to pochodzę z Białej Podlaskiej i nawet nie wiedziałem że tor tam jest :) Tłumaczy mnie tylko to że wiele lat tam nie byłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Serdecznie Zapraszamy na II Rundę Pucharu Codex 11-12 Maja Biała Podlaska ul. łomaska 96 11 Maja Godz.16:00 - 18:00 - Treningi motocykli (w zależności od ilości zawodników, podział na klasy, koszt treningów 50 zł-płatne na miejscu), Godz.18:00 - ????? - Integracja zawodników. 12 Maja od godziny 10:00 rozpoczynamy treningi, Podczas treningów 28 kwietnia zapewniamy zabezpieczenie medyczne, obsługę toru oraz pomoc organizatora w razie jakichkolwiek problemów. Na terenie Depo catering. Dla 75 zawodników w klasach do 600ccm i powyżej oraz motoyckli klasycznych organizujemy trzy wyścigi ze startu wspólnego. Informacje o Torze: Długość: 4500 m, Szerokość: 10-20 m, Najdłuższa prosta: 600 m 16 zakrętów w tym: 9- w lewo, 7 - w prawo. Na terenie depo stały prąd, catering. Strefa Stunt Zone 500 metrów długości na 60 metrów szerokości Treningi trwają od 10:00 do 16:00 6 Sesji Treningowych 20 minutowych 13:00 - 14:00 Pomiar czasu dokonywany w trakcie treningów. PODZIAŁ NA GRUPY A - grupa sportowa B - grupa zaawansowana C - grupa początkująca16:00 - 16:30 Wyścig dla 25 zawodników z najlepszymi czasami okrążenia toru klasa do 600 ccm 16:30 - 17:00 Wyścig dla 25 zawodników z najlepszymi czasami okrążenia toru klasa powyżej 600 ccm 17:00 - 18:00 Zakończenie Treningów i Wręczenie NagródCennik: składka do udziału w treningach i wyścigu;270 zł - płatne na miejscu;200 zł - płatne wcześniej przelewem, Nie później niż 6 dni przed impreząKażdą osobę która zrobi przelew prosimy o przesłanie razem z formularzem zgłoszeniowym potwierdzenia przelewu na adres mailowy [email protected] do poniedziałku poprzedzającego impreze włącznie.Wpłaty przenosimy lub zwracamy tylko wtedy gdy runda zostanie odwołana lub warunki pogodowe nie pozwolą na jej przeprowadzenie w innych przypadkach nie przenosimy wpłat na kolejne edycje.W przypadku spóżnienia w przelewie będziemy prosić o dopłate 70 zł w biurze zawodów.Wpisowe do udziału w treningach obejmuje: - Udział we wszystkich sesjach treningowych. - Udział w wyścigu. - Opiekę medyczną w trakcie imprezy. - Opiekę i pomoc organizatora (np. zabezpieczenie motocykla po wypadku). - Na każdym zakręcie toru, obecny będzie „Wirażowy” - Ochronę prawną osobom poszkodowanym podczas drogi na naszą imprezę i do domu - Wszyscy uczestnicy wyścigu otrzymają pamiątkowe dyplomy. - Pierwszych trzech zawodników otrzymuje dyplomy oraz limitowane puchary. Szczegółowe informacje na stronie organizatora: www.wtm.motousa.eui na Facebook: https://www.facebook.com/events/486281014771128/?notif_t=plan_user_joined Edytowane 4 Maja 2013 przez tornowodwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ktoś z okolic Warszawy wybiera się na niedzielę i ma miejsce na busie/przyczepce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ooo trzeba odwiedzić w sumie blisko mam :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A do Białej trzeba mieć koniecznie kombinezon? Jeśli jeżdżę cebulakiem 500 w dzinsach i kurtce z ochraniaczmi, buty rekawice rzecz jasna też. to moge latać tam? Są jakieś grupy dla żółtodziobów, zeby sie wyszalec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Godz.16:00 - 18:00 - Treningi motocykli (w zależności od ilości zawodników, podział na klasy, koszt treningów 50 zł-płatne na miejscu) Czy ta opłata jest zawarta we wpisowym czy jest płatna osobno? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ja jade na 95% z wołomina i mam miejsce na przyczepce . jak coś dzwon 502098955 . W ciągu dnia mogę nie odbierać bo upalam na speed dayu. Najlepiej napisz sms a ja odzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Właśnie też się zastanawiam na niedzielną BP. Jeżeli zostaną w wawie, to chyba wyskoczę, żeby przed rundą jeszcze pośmigać szkoleniowo... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 A co z wyścigami zabytków? Miały być i odwołali bo deszcz. Odwołane definitywnie?! Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi