Sikor Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) i jak zwykle zamiast merytorycznie podyskutowac to drwiny i szykanowanieTo nic , to tylko Polska..... To podaj kur...a imię, nazwisko, nick forumowy tego delikwenta czy choćby jego motocykl, kolor, znaki szczególne, a nie pier...isz. Ty coś wspominałeś o dorosłości? Ja proszę o odrobinę powagi. Takich słów nie rzuca się na wiatr, trzeba mieć jakieś pokrycie. Skąd masz pewność, że to ktoś stąd?Nawet nie napisałeś do czego tak na prawdę pijesz, bo jedyne co przeczytałem, to zbiór jakichś niedomówień. Edytowane 3 Września 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja powiem szczerze też Ciebie nie rozumiem o co Ci chodzi (3pstrzy) ale dajcie mu chłopaki szansę to są jego pierwsze posty na forum.Kolego opisz na spokojnie o co chodzi, jak ktoś będzie w temacie to na pewno Ci pomorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja powiem szczerze też Ciebie nie rozumiem o co Ci chodzi (3pstrzy) ale dajcie mu chłopaki szansę to są jego pierwsze posty na forum.Kolego opisz na spokojnie o co chodzi, jak ktoś będzie w temacie to na pewno Ci pomorze. Przepraszam, MatMax, ale sądzę, że chodziło Ci o pomoc (pomoże), a nie region geograficzny w Polsce (pomorskie, Pomorze).Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Tak przepraszam zawsze miałem z tym problem (żona do dziś się ze mnie śmieje :) no nic pewnych rzeczy nie przeskoczę. :) ale zawsze się staram wierz mi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dysleksja nie wybiera, sens przekazu się liczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Haha, 90% facetów tłumaczy się dysleksją i drugie tyle dysgrafią :biggrin: (czy to razem daje 180%? :icon_razz: ).Dobra, już się nie czepiam, sorry za OT :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Mimo wszystko, lepiej gadać z kimś kto nie wie przez jakie "ch" napisać "ch...j", niż z osobą która nic sensownego do powiedzenia nie ma :cool: Za chwilę mnie posądzisz o "solidarność plemników", nie o to chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wojtczak Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czy ja dobrze rozumiem ,że chodzi o to że ktoś jechał szybko motocyklem przez wioskę :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja tam sie wyjeździłem. Ponad 300 kilometrow zrobiłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 @Franklin - dostalem informację ,że aby pojechać w kwalifikacjach musze wykupić przynajmniej jedną sesję płatną.to tego nie wiedziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Sherman, gratuluję kolejnego progresu :) . BTW. wyniki czasowe jak i z wyścigu są tutaj http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=829959. Jakie dokładnie D211 założyłeś? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Niestety nie ma czego gratulować, bo jeździłem dokładnie tak samo, a lepszy czas to wg mnie zasługa sprzętu: opony Pirelli, zmieniony wydech i zalane paliwo wysokooktanowe. Powiem Ci, że motur odczuwalnie lepiej idzie na większych prędkościach. Po raz pierwszy przebijałem z 3. na 4. bieg "w locie", dopiero wtedy udawało mi się docisnąć przednie koło do ziemi. Dunlopa wziąłem zwykłego, mieszanka M, udało mi się trafić w rozmiarze 200. Także z przodu mam Pirellkę slicka, a z tyłu Dunlopa i tak chcę pojeździć wolny trening w piątek i jedną kwalifikację w sobotę. Na drugą założę Pirelkę (już mam dogadaną) i zobaczysz, że będzie lepiej. Dunlop twardszy, więc miałem ciągle wrażenie, że tył motocykla mi podskakuje w złożeniu. Przyczepność ok, ale wrażenie niestabilności dużo większe. W Poznaniu powinno być lepiej, bo równa nawierzchnia. No zobaczymy, wszyscy trzej się będziemy motać z oponami, ale mam nadzieję, że powalczymy coś :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A czemu dałeś 200 GP Racer? Taki był po prostu pod ręką? GP Racer powinien być 190 na felgę od litra, no chyba że świadomie kombinujemy. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Rozmawiałem wczoraj w sprawie wyników z hamowni. Nagórka - 182KM na koleBMW S1000RR(stock) - 180KM na koleMła - 183,6KM na kole (201KM na silniku) Wsyzstkie pomiary były robiona na świeżym powietrzu, ale bez nadmuchu. Nagórki sprzęt nakurwia nieprzeciętnie :) Mi sie jeździło również spoko. Poprawiłem czas o 5 sekund - 2.11.367 - 6 sekund za Grandysami - całkiiem nieźle jak na 2 raz w BP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Jak oni podawali moc na wale, to fajnie nabijają klientów :) . Przecież nie da się wyliczyć mocy na wale (silniku) na takiej hamowni. Jak niby wyliczyć stratę mocy na przeniesieniu napędu? Można to tylko oszacować. Z tego co widzę u Ciebie oszacowali 9% straty i tak podali Ci magiczny wynik mocy na silniku :) . Edytowane 4 Września 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi