mrbravo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 drogo 250, juz 190 drogo... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ale w niedzielę na Radomiu jest 150 pln...Więc nie przesadzajmy. Zresztą frekwencja mówi za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Drogo? Z porównaniem do kartinga za 150 czy Poznania to jest dobra oferta i mam nadzieję, że tak zostanie (w Radomiu wprost mi powiedzieli, że sesje motocyklowe są jedyną dochodową działalnością i dlatego zwiększyli cenę - typowe rozumowanie krótkofalowe, które spowoduje odpływ ludzi... ale może ja się nie znam na marketingu). Ja już na następną imprezę się szykuję, będę musiał kilka rzeczy stuningować - zakładam Dunlopy, lepszy płyn hamulcowy+klocki, torowe owiewki i koniecznie muszę zmotać krótszy rollgaz. W 2 tygodnie w sam raz :) No i zobaczymy, może mi się uda coś powalczyć, bo na razie mam około 10 sek. straty do najszybszych, co oznacza konieczność bardzo dużej pracy. Ale jest motywacja, więc będzie dobrze :buttrock: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja już na następną imprezę się szykuję, będę musiał kilka rzeczy stuningować - zakładam Dunlopy, lepszy płyn hamulcowy+klocki, torowe owiewki i koniecznie muszę zmotać krótszy rollgaz. W 2 tygodnie w sam raz :) A przewody masz gumowe czy w oplocie? Bo sam płyn może nie pomóc jeśli masz gumiaki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No i zobaczymy, może mi się uda coś powalczyć, bo na razie mam około 10 sek. straty do najszybszych, co oznacza konieczność bardzo dużej pracy. Ale jest motywacja, więc będzie dobrze :buttrock:A ile Ci tam zmierzyli?, bo mi 2,26, ale jak pacze na film to bywało w okolicach 2,22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja już na następną imprezę się szykuję, będę musiał kilka rzeczy stuningować - zakładam Dunlopy, lepszy płyn hamulcowy+klocki, torowe owiewki i koniecznie muszę zmotać krótszy rollgaz. W 2 tygodnie w sam raz :) No i uzależnienie gotowe, hehe. Tak to już jest. Ja sam teraz myślę, że jakby była jakaś dobra torówka za rozsądne pieniądze (z torowymi owiewkami i może z wydechem, nic więcej nie potrzeba), to bym się pewnie zbyt długo nie zastanawiał. Po co się tłuc po płaskich jak stół szosach w środkowej części kraju? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 te lotnisko dobre miejsce, ale i tak najlepiej sie lata jak nikogo nie ma... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Chyba organizator złapał mi 2.26, a dziewczyna zmierzyła równe 2:20. Koniecznie trzeba mierzyć jakimś porządnym sprzętem albo mieć kogoś, kto naprawdę złapie najlepsze okrążenie... bo sam widziałeś, że to totalny freestyle był. Ale niezależnie od czasu i tak największą zajawkę mam z tego, że się fajnie polatało i mnie nie dublowali, bo się tego obawiałem :) Ps. Limo, przewody mam stalowe i płyn się raczej nie gotował. Ale na pewno zmiana klocków i zalanie nowego, dobrego płynu powinno pomóc. Klamkę miałem ustawioną najdalej jak można od manetki, a i tak dociskałem nią sobie palce, więc trzeba coś pokombinować. Mam nadzieję, że pompy nie trzeba będzie ruszać i seryjna wystarczy. Przelew na konto organizatora przed przyjazdem na imprezę = 190 zeta zamiast 250.Tylko druk potwierdzenia trzeba mieć przy sobie. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 @Sherman: jak będziesz jechał następnym razem i miał miejsce na przyczepie, to daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jak byłem na 2 rundzie w białej to organizator zapewniał że na 3 rundę zorganizują frezarkę aby wyrównać newralgiczne miejsca. i jak? widać było pracę jakieś maszyny? Z tego co pamiętam to ten lewy zakręt przy wyjeździe z depo był trochę posmarkany. Jakieś nierówności, pęknięcia, grudki. Trzeba było uważać.W grupie C miały być jazdy z instruktorem i też guzik z tego wyszło. Łączenie grup zdarzyło się. Z organizacją jest trochę kulawo ale jeśli nie te lotniska to w takim razie gdzie? Cena 190 czy 250zł to wystarczająca rekomendacja. Szkoda że z Łodzi mam tak daleko :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Hehe byłem i ja swoją żółtą strzałą.Byłem pierwszy raz i polecam. Za niedużą kasę można naprawdę solidnie poćwiczyć.1000X lepsza zabawa niż na torze kartingowym.Jedno jest pewne wpadam za dwa tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) jak byłem na 2 rundzie w białej to organizator zapewniał że na 3 rundę zorganizują frezarkę aby wyrównać newralgiczne miejsca. i jak? widać było pracę jakieś maszyny? Z tego co pamiętam to ten lewy zakręt przy wyjeździe z depo był trochę posmarkany. Jakieś nierówności, pęknięcia, grudki. Trzeba było uważać. Nic nie pracowało, ale bez przesady, dobry winkiel, ja tam aż seta upalałem o asfalt bo tak się podjarałem w pewnej chwili. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Jak ktoś ma cierpliwość to można spojrzeć na tor zza kierownicy gixa 600.http://www.youtube.com/watch?v=FN3RA4MFF2Edziury so męskie zwłaszcza na płytach...Przełożenia standardowe, więc prędkości realne, litrami mają <240 :excl: Edytowane 11 Czerwca 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No no, ładnie ich tam łykałeś na początku. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 A tutaj ode mnie Jest trochę błędów, nawet sporo, ale jak na pierwszy raz tam to jestem happy. Sherman załapał się na 3 kółka :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi