bols2 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak jak widze te pseudo ścigacze z tymi cieniutkimi oponkami odgłosem jak z odkurzacza to mi sie troszke smiac chce nie wiem jak wy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 No mnie również wkóżają ciut ścigacze 50ccm bo to żaden ścigacz, idzie jak przeciety simson a chodzi jak suszarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 to prawda że 50cc i 80cc nadają sie tylko do enduro, bo na szosie raczej z tą mocą nie poszalejesz. SM też odpada tym bardziej. ale plastiki fajnie wyglądają i możesz spokojnie na nich uczyć się schodzenia na kolano i innych odruchów przydatnych w jeździe na wiekszej pojemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 idzie jak przeciety simson a chodzi jak suszarka. Chciałes chyba napiać idzie 2 razy lepij niż przeciętny simson. Scigi jaońskie i włoskie 50ccm mają koło 10 KM a simson tylko 3,3KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 pragnę tylko k*rw* zauważyć, że japońce mają około 5-8 lat, albo i mniej i ich cena jest poruwnywalna z 10-15 letnim simsonem.. Osobiscie nie lubię simsonów, ale jednak w tej cenie coś musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 pragnę tylko k*rw* zauważyć, że japońce mają około 5-8 lat, albo i mniej i ich cena jest poruwnywalna z 10-15 letnim simsonem.. Osobiscie nie lubię simsonów, ale jednak w tej cenie coś musi być... to pokaz mi 5 letnia japonie za która ktos chce tyle ile za simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 No mnie również wkóżają ciut ścigacze 50ccm bo to żaden ścigacz, idzie jak przeciety simson a chodzi jak suszarka. nie moge sie z Toba zgodzić... taki "ścigacz" ze stajni np Derbi przy pojemności 50ccm ma 9 koników i dokręca się do licznikowych 110km/h przy 10500obr/min :crossy: Tego raczej nie potrafi nawet najbardziej zadbany Simson :crossy: Miałem kiedys przyjemność jeździć właśnie takim Derbikiem. Bardzo miło wspominam tego bzylka... Inna sprawa to cena takiej "zabawki".... Za cenę GPRa mozna kupić kilka simsonów :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Może akurat Derbik jest dobry, ale mój kumpel kupił nówke Aprilie ścigacza za 13tyś zeta odblokował ją i dał sporoty wydech i nie może dociągnąć do 80km/h!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Może akurat Derbik jest dobry, ale mój kumpel kupił nówke Aprilie ścigacza za 13tyś zeta odblokował ją i dał sporoty wydech i nie może dociągnąć do 80km/h!!to znaczy że jest z nią coś nie tak :crossy:poza tym wydaje mi sie że aprilia od simsona nie różni się tylko osiągimi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 dobra, ja nie powedziałem ze simson jest lepszy.. ale jest kilka atutów, dla których opłaca się kupic simsona.. Jak wiadomo każdy motor się psuje jak się zdupcy japonia. to można się niee wypłacić.. kiedyś słyszałem ze jak padnie silnik, to lepiej kupić nowy moto, niż remontować silnik....>>ale tak tylko słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 ale tak tylko słyszałem no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Jak wiadomo każdy motor się psuje jak się zdupcy japonia. to można się niee wypłacić.. kiedyś słyszałem ze jak padnie silnik, to lepiej kupić nowy moto, niż remontować silnik....>>ale tak tylko słyszałem To źle słyszałeś, a pozatym japonia nie psuje się tak często jak np. simson albo romet , a jak jest dobrze zrobiona to wogłule się nie psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 A dniem dzisiejszym sprzedalem swojego rumaka. :crossy: Jestem happy i powoli zmieniam zdanie zdanie na temat sprzedazy simsonków :crossy: Musialem nim jeszcze gnac prawie 100 km na wioche w ktorej kupili :banghead: No wiec teraz rozpoczynam szukanie DT80LC2. Moze ma ktoś na sprzedaz ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ale te scigi 50 są dla małych dzieci kazd staszy powinien zrobic prawko i kupic troszke droższego prawdziwego sciga przynajmniej 125 jesli ktos ma 16 lat.A to 110 km/h dla dziecka mającego 13 lat to i tak ash za duzo (poszlaec moza :twisted: )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 jaszne ze 110 km/h to duzo dla 13latka, ale do k.... przeciez zaden rodzic nie kupi 13 latkowi scigacza ?? hyba ze chce sie tego dziecka pozbyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi