Skocz do zawartości

Kupiłem Motor

bols2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

to prawda że 50cc i 80cc nadają sie tylko do enduro, bo na szosie raczej z tą mocą nie poszalejesz. SM też odpada tym bardziej. ale plastiki fajnie wyglądają i możesz spokojnie na nich uczyć się schodzenia na kolano i innych odruchów przydatnych w jeździe na wiekszej pojemnosci

pragnę tylko k*rw* zauważyć, że japońce mają około 5-8 lat, albo i mniej i ich cena jest poruwnywalna z 10-15 letnim simsonem.. Osobiscie nie lubię simsonów, ale jednak w tej cenie coś musi być...

to pokaz mi 5 letnia japonie za która ktos chce tyle ile za simsona

No mnie również wkóżają ciut ścigacze 50ccm bo to żaden ścigacz, idzie jak przeciety simson a chodzi jak suszarka.

nie moge sie z Toba zgodzić... taki "ścigacz" ze stajni np Derbi przy pojemności 50ccm ma 9 koników i dokręca się do licznikowych 110km/h przy 10500obr/min :crossy: Tego raczej nie potrafi nawet najbardziej zadbany Simson :crossy:

Miałem kiedys przyjemność jeździć właśnie takim Derbikiem. Bardzo miło wspominam tego bzylka...

Inna sprawa to cena takiej "zabawki".... Za cenę GPRa mozna kupić kilka simsonów :clap:

Może akurat Derbik jest dobry, ale mój kumpel kupił nówke Aprilie ścigacza za 13tyś zeta odblokował ją i dał sporoty wydech i nie może dociągnąć do 80km/h!!

to znaczy że jest z nią coś nie tak :crossy:

poza tym wydaje mi sie że aprilia od simsona nie różni się tylko osiągimi.....

dobra, ja nie powedziałem ze simson jest lepszy.. ale jest kilka atutów, dla których opłaca się kupic simsona.. Jak wiadomo każdy motor się psuje jak się zdupcy japonia. to można się niee wypłacić.. kiedyś słyszałem ze jak padnie silnik, to lepiej kupić nowy moto, niż remontować silnik....>>ale tak tylko słyszałem

Jak wiadomo każdy motor się psuje jak się zdupcy japonia. to można się niee wypłacić.. kiedyś słyszałem ze jak padnie silnik, to lepiej kupić nowy moto, niż remontować silnik....>>ale tak tylko słyszałem

To źle słyszałeś, a pozatym japonia nie psuje się tak często jak np. simson albo romet , a jak jest dobrze zrobiona to wogłule się nie psuje.

A dniem dzisiejszym sprzedalem swojego rumaka. :crossy: Jestem happy i powoli zmieniam zdanie zdanie na temat sprzedazy simsonków :crossy: Musialem nim jeszcze gnac prawie 100 km na wioche w ktorej kupili :banghead: No wiec teraz rozpoczynam szukanie DT80LC2. Moze ma ktoś na sprzedaz ? :clap: