LORD VADER Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No , szukaj całego pieca (po oglądnieciu filmu wnoszę) . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bugno Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czy silnik od zx6r z 98 rocznika bedzie pasować do mojego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 A zdjąłeś filtr albo spuściłeś olej? czy od razu szukasz pieca? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bugno Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) zaraz ide to zrobić, a pytam tak rozpoznawczo bo gdy to panewka to mechanik mi powiedział ze nie warto remontować silnik. Tylko kupic uzywke. spuściłem olej, i są złote opiłki :( znalazłem juz silnik za 1300 zł tylko ze od kawasaki zx6r z 2004 roku, z gwarancja na 30 dni. silnik na gazniku elektrycznym bedzie pasować do mnie ? Edytowane 22 Maja 2012 przez Łukasz Bugno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Obserwowałem temat z ekscytacją i finał mi się średnio podoba... :/ Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluecard88 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Podłaczę się pod temat i zapytam. Jeśli panewki to zawsze dzwięk /stuk jest jednostajny? Czy zdarza sie i nieregularny? ( na zasadzie raz słychać a raz nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bugno Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Wątpie, Jak panewka nawala to już cały czas, chyba ze jeszcze nie jest tak wyruchana ze przy każdych juz obrotach rpm stuka. U mnie tak na początku było. No ale co z tym silnikiem ? podejdzie od kawy 2004 ? Edytowane 22 Maja 2012 przez Łukasz Bugno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie podejdzie. To są zupełnie inne ramy. Szukaj od swojego rocznika. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bugno Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 więc znalazłem od 99 zx6r. W stanie idealny. 30 dni gwarancji + dwa nowe sprzegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi