JERY Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Siemka. Wybieram sie na pierwsze zawody 19-20 maja do Wawy. Jade z Lodzi i mam wolne miejsce dla jednego czlowieczka. W okolicach woj. Lodzkiego moge podjechac. Sa chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 niestety ja jestem z pod wawy, ale też będę brał udział, więc widzimy się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Czym startujesz? Ja 520ka KTMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 a sorki że tak późno :)Startowałem Białą Cbr 600FS w serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGYM Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Juz za rowno tydzien odbedzie sie edycja we Wroclawiu.Spotkamy tam ludzi z FM czy wszyscy uwazaja ze ich motorki sa za ciezkie, ze co to za jazda na 1 biegu :D Jesli sa chetni to przypominam ze nalezy wczesniej wypelnic arkusz rejeracyjny dostepny na: http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/honda-gymkhana-2012.html Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez AdamGYM Cytuj Adam Sylwanowiczhttp://www.gymkhanap...am/miszcz-adam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 sprzęt w miarę gotowy -we wrocku jestem od piątku (jakiś balet, zapewne w zmierzchu) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 mój za to nie jest gotowy, tuninguje vfrę, z tyłu będę miał prawie tak dużą tarczę jak z przodu. 276mm na standardowym dwutłoczkowym zacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satrian Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Do czego taka duża tarcza hamulcowa z tyłu sie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Do manewrowania na tylnym hamulcu. Vfra na większej zębatce ma duzo mocy w niskim zakresie obrotów i potrzeba mocnego tylnego hamulca, który by się tak łatwo nie zagotowywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 no to jak?reflektuje ktoś na jakiegoś browara w piątek? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar33cki Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) we Wrocku będzie na torze Redeco? Czy w jakimś innym miejscu np Niskie Łąki? Bo wszędzie tylko info, że Wrocław bez konkretów.... EDIT: już znalazłem :-) "Podczas wrocławskiej edycji imprezy, na terenie centrum handlowego Magnolia Park, przy ul. Legnickiej 58" Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez mar33cki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A znalazles moze od ktorej godziny?Jakos nigdzie nie moge znalezc. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 proszę :http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/honda-gymkhana-2012.html By wystartować trzeba wypełnić formularz zgłoszeniowy, link na powyższej stronie. W sobotę jest rejestracja, która faktycznie ma na celu tylko zweryfikowanie formularza. Piwo w piatek raczej nie, bo trenujemy. Trenujemy również dzisiaj, od godz. 18:00 do oporu. Jesli jesteś (jesteście) zainteresowani zapraszam na trening, dokładne informacje na PW. PozdrawiamMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzieki wielkie. Przyjade pokibicowac, jednak do startu trzeba miec inny wymiar umiejetnosci niz mam ;) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar33cki Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ja nie dość, że umiejętności (o ile miałem to pewnie dawno zapomniałem... ) to jeszcze nie mam czym jeździć i ciułam te dutki, żeby coś w końcu kupić i znowu zacząć jeździć. Także zazdroszczę wam szczerze takiej zabawy :biggrin: i życzę sukcesów :excl:A że w sobotę idę na wesele i w niedzielę poprawiny, to raczej mało prawdopodobne żebym dotarł na miejsce :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi