Holek31 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mam problem ze złożeniem moto...a dokładnie z podpięciem jednego wężyka...widoczne na zdjęciu..może jakiś właściciel hondzi mi pomoże? silnik był wyjęty bo był szkiełkowany i malowany,rama była piaskowana i malowana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jest to odpowietrzenie komory pływakowej a zarazem przelew.Wężyk nie jest nigdzie podłączany Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzięki my Master:)Szkoda,że tak daleko...postawiłbym browara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) On był kąpany w wodzie? :ohmy: Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez czarekmbx Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Myślę że katrina go nawiedziła :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Brytyjska Królowa go skropiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pytałem ostatnio o węzyk z którym miałem problem podczas instalowania gaźników po generalnym remoncie hondy shadow 600 custom rocznik 94...otrzymałem odpowiedź,że jest to wężyk odpowietrzenia komory pływakowej i on nigdzie podpięty nie musi być...jest tylko jeden problem...podczas próby uruchomienia płynie z niego paliwo...co się dzieje?? rozrusznik kręci ale silnik niestety nie startuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zaworek iglicowy się zwiesił. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 czyli rozumiem,że czeka mnie znowu demontarz i rozłożenie gaźników...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 czyli rozumiem,że czeka mnie znowu demontarz i rozłożenie gaźników...?Możesz puknąć w gaźnik jakimś kawałkiem drewna, najpewniej wtedy zaworek iglicowy się odwiesi, ale do czasu. Jak chcesz wyeliminować problem na stałe to rozbierz gaźiory i sprawdź co jest przyczyną zacinającej się ośki pływaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Przy tego typu remoncie najlepiej gazniki dac na myjke ultradzwiekowa - to zabezpieczy cie przed takimi niespodziankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi